fbpx

Tutorials: optimitzar les nostres xarxes socials

Hem parlat anteriorment que l’estiu és quan moltes empreses, moltes marques petites com la teva, aprofiten per fer una parada i treballar més en la part interna de l’empresa. En el backoffice que es diria.

És el moment en que volem arreglar les coses que no acaben de funcionar del tot a la web, que busquem com millorar algun aspecte del nostre Instagram o fins i tot que volem aprendre per sorprendre al setembre amb nous continguts.

Tutorials- optimitzar-xarxes-socials
Foto de Lisa Fotios, Pexels

Per poder treballar en aquesta part més interna de l’empresa, en aquest post et porto diferents tutorials i consells.

Per a Facebook:

Facebook: Convertir el meu perfil en una pàgina

Encara que sembli mentida, perquè Facebook ha avisat diverses vegades que no es pot, hi ha marques que utilitzen els perfils personals de Facebook per anunciar els seus productes, com si fossin una pàgina. És cert que la visibilitat de les pàgines és complicada, és cert que el que publiquem a títol personal arriba més i genera més comentaris. Però és una pràctica que Facebook vol evitar. Així que ha arribat l’hora de convertir el teu perfil professional en una pàgina.

How to Add Tabs to Your Facebook Business Page

Finalment has posat apunt la teva pàgina de Facebook però ara et toca posar-la maca. En aquest post trobaràs un tutorial amb el pas a pas per poder crear tabs, les icones laterals que porten els links a les webs que més interessants per tu.

The 411 on building and branding a Facebook group with Heather Crabtree

Potser el pas de tenir una pàgina de Facebook no t’acaba de convèncer. Pots provar-ho amb els grups, que funcionen generalment millor que les pàgines. Aquí podràs interactuar amb els teus lectors, compartir idees i converses. Hi ha grups que funcione molt bé i n’hi ha que no tant, tot és provar-ho. Però per fer el pas segur, aquest post t’explica què has de tenir en compte.

Per a LinkedIn

The LinkedIn Checklist [Infographic]

Una infografia per saber si tens el teu perfil de LinkedIn ben optimitzat. Perquè moltes vegades oblidem la importància de LinkedIn i només hi recorrem quan ens quedem sense feina.

 

Per a Instagram

Pas a pas per afegir enquestes a les Stories d’Instagram

Segur que has contestat enquestes a Instagram Stories de comptes als que segueixes. Però si encara no t’has animat a fer-ne una tu pels teus seguidors, aquí tens un tutorial pas a pas perquè aquest estiu facis la teva primera enquesta.

Create a 3 part Instagram Post for Increased Engagement

Has vist el meu Instagram (www.instagram.com/rosermante)? Just começava juliol que penjava tres posts que formaven una sola foto. El que es diu un grid. Se’n poden fer de 3 fotos, de 6 i de 9. I en el post que et porto t’ensenyen les eines que pots utilitzar per crear-lo. És molt fàcil.

Destacats: I una vegada publicats, com els puc editar?

Has creat una Stories que creus que val la pena que quedi guardada i que sigui consultable sempre que vulguin els teus lectors? Sobretot quan es tracta de Stories on et presentes, on ensenyes testimonis… El destacats que apareixen al teu perfil són això mateix. Stories que pots mantenir en el temps, sense caducitat. I en aquest tutorial t’explico com fer-ne i com editar-los una vegada publicats.

14 Photo Ideas for Instagram

I si et falten idees de fotos que pots publicar a Instagram no oblidis aquest post. També en parlo als meus workshops, no solament de tipus de fotos, sinó també de tipus de continguts. Pots mirar quan faré el proper aquí (link a llista espera)

Per a Pinterest

8 Pinterest Tips and Tricks: A Cheat Sheet for Newbies

Si encara no t’has atrevit amb Pinterest, aquest estiu pot ser un bon moment. N’he parlat altres vegades, per mi Pinterest no és una xarxa social sinó un cercador. I el tenim desaprofitat. Així que et deixo un post perquè t’atreveixis a fer el salt.

How To Create Custom Pinterest Board Covers

I ara que t’has animat a Pinterest, crea portades per a cada tauler. Serà la manera de tenir la mateixa imatge visual a Pinterest que a les teves altres xarxes socials o elements que utilitzes per comunicar. Branding per sobre de tot. Aquest estiu també m’hi hauré de dedicar jo

T’he posat feina però no creguis que ets la única. Jo també aprofitaré aquest estiu per fer alguns canvis i retocar alguna coseta, com per exemple les portades del meu Pinterest. M’expliques per on començaràs?

Related Posts

Leave a reply

Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.