fbpx

Newsletters curades

Fes servir el poder de la curació de continguts per informar-te

i informar a la teva audiència.

Rebem informació de molts llocs diferents, no tenim temps d’estar al dia de tot i molt menys de separar allò que realment ens interessa del que no. Poder distingir la informació que llegim, o la que donem als nostres lectors, és bàsic.

Però, qui té temps per filtrar tota aquesta informació i separar el gra de la palla?

Aquí és on entro jo.

Contingut de qualitat

Només les notícies i tendències que importen al teu sector.

Et proporciono només les notícies i tendències més rellevants pel teu sector, alliberant-te del soroll informatiu.

Gestió del temps

El teu temps és valuós.

Rep la informació que necessites en resums clars i concisos, permetent maximitzar la teva eficiència.

Destaca com a líder

Amb el coneixement adequat, et convertiràs en un referent a la teva indústria,

destacant per la teva capacitat per estar al corrent de les últimes innovacions.

T’aporto tranquil·litat de tenir informació per compartir, reputació d’oferir bona informació, notorietat i que et farà destacar. Estaràs al dia de les darreres innovacions i notícies.

Cada dia llegeixo i selecciono les notícies i informacions que considero més interessants per lliurar-te les notícies i les tendències que realment t’importen.

Newsletters curades

Fes servir el poder de la curació de continguts per informar-te

i informar a la teva audiència.

He tenido la oportunidad de colaborar con Roser en el proyecto Super Writer Academy.
Como especialista en curación de contenidos, me está ayudando con la newsletter diaria, en la que comparto 3 enlaces de valor cada día.
Estoy realmente satisfecho con su trabajo. Por un lado, por la calidad de contenidos que está filtrando, por otro, por cómo sintetiza el valor que hay en los mismos, de manera sencilla y amena.
Sin duda, la recomendaría a cualquier proyecto que vea en la curación de contenidos una oportunidad para difundir conocimiento.
Jose Luis Gallardo

És per a tu?

 • Si et falta temps per trobar informació interessant per compartir: T’ofereixo notícies i tendències seleccionades per mantenir la teva xarxa informada sense invertir temps excessiu.
 • Si et sents aclaparat per la quantitat d’informació i vols destacar com un líder ben informat: Et proporciono només la informació que importa perquè puguis diferenciar-te en el teu sector.
 • Si vols estar al dia de les darreres tendències i notícies del teu sector: Aquest servei està dissenyat per a professionals com tu. T’ajudem a estar informat sense haver de passar hores cercant.
 • Si necessites una font de contingut de qualitat per a les teves newsletters: Aquest servei pot ser una gran ajuda. Rebràs el millor contingut resumit perquè puguis oferir valor als teus subscriptors.
 • Si vols estalviar temps i accedir a informació rellevant ràpidament: Amb els resums podràs estar informada sense perdre temps. T’ajuda a prioritzar la informació clau sense haver de passar hores navegant.
 • Si vols ser el referent del teu sector: Aquest servei pot ser la teva eina per destacar-te. Et mantens informat perquè puguis oferir coneixement actualitzat als teus clients i socis.
 • Si et preocupa quedar-te enrere en un món empresarial canviant: Aquest servei et manté al dia amb les novetats. T’ajuda a ser proactiu i preparat per als nous reptes.

Com ho faig?

 1. Curació de contingut: Recopilo blogs, mitjans de comunicació, informes sectorials i xarxes socials per assegurar-se que només t’arriba la millor informació.
 2. Selecció acurada: Trio els articles i notícies que tenen un impacte significatiu i importància, alhora que destaquen entre altres informacions.
 3. Resum i idees clau: Elaboro resums perquè puguis tenir les idees clau de la informació sense haver de perdre temps llegint tota la informació.
 4. Freqüència personalitzada: Rebràs una newsletter periòdicament, però la freqüència dependrà completament de les teves preferències.
 5. Contingut adaptat: Cada correu electrònic que rebràs estarà format per un recull de 5 a 10 enllaços resumits. No només estalviaràs temps, sinó que també podràs tenir les idees clau sense haver de llegir l’article complet.

Coneix els diferents plans: bàsic, estàndard i prèmium

EssencialNews

2 newsletters al mes

5 notícies per newsletter

Titular + link

 

Subscripció mensual: 40€+IVA

Subscripció anual: 432€+IVA

 

InfoNews

2 newsletters al mes

5 notícies per newsletter

Titular + resum + link

Arxiu a newsletters passades

Consultoria mensual

 

Subscripció trimestral: 450€+IVA

Subscripció anual: 1600€+IVA

 

ElitNews

2 newsletters al mes

5 notícies per newsletter

Titular + resum + link

Arxiu a newsletters passades

Anàlisi inicial

Consultories il·limitades

1 article pel blog amb la informació curada al mes

 

Subscripció trimestral: 1.200€+IVA

Subscripció anual: 4.800€+IVA

 

L’alternativa: Perdre el teu temps buscant tu la informació

Tens dues opcions: Pots decidir continuar com ara i buscar tota la informació, llegir-la i compartir-la amb els teus lectors. Són hores de llegir informacions no rellevants, distingir el gra de la palla quan tens altres tasques més importants per fer.

O pots rebre contingut curat especial per a tu

Newsletters curades

Fes servir el poder de la curació de continguts per informar-te

i informar a la teva audiència.