fbpx

Newsletters curades

Sense contingut per a les teves newsletters?

Fes servir el poder de la curació de continguts per mantenir informada la teva audiència

T’aporto tranquil·litat de tenir informació per compartir, reputació d’oferir bona informació, notorietat i que et farà destacar. Estaràs al dia de les darreres innovacions i notícies.

Rebem informació de molts llocs diferents, no tenim temps d’estar al dia de tot i molt menys de separar allò que realment ens interessa del que no. Poder distingir la informació que llegim, o la que donem als nostres lectors, és bàsic.

Si et falta temps, si no saps com trobar tota aquesta informació o com fer-la servir en benefici de la teva marca, em necessites.

Cada dia llegeixo i selecciono les notícies i informacions que considero més interessants perquè puguis llegir i compartir amb companys de feina o clients les notícies que t’interessen.

És per a tu?

Si et falta temps per trobar informació interessant per compartir

Tens la sensació de perdre el temps cercant contingut de qualitat

No saps d’on treure bons continguts

Vols diferenciar-te als teus newsletters

Saps que pots oferir coneixement sobre el teu sector, però no saps com

 

Newsletters curades

Fes servir el poder de la curació de continguts per mantenir informada la teva audiència

He tenido la oportunidad de colaborar con Roser en el proyecto Super Writer Academy.
Como especialista en curación de contenidos, me está ayudando con la newsletter diaria, en la que comparto 3 enlaces de valor cada día.
Estoy realmente satisfecho con su trabajo. Por un lado, por la calidad de contenidos que está filtrando, por otro, por cómo sintetiza el valor que hay en los mismos, de manera sencilla y amena.
Sin duda, la recomendaría a cualquier proyecto que vea en la curación de contenidos una oportunidad para difundir conocimiento.
Jose Luis Gallardo

Contingut per publicar

Tindràs contingut per publicar, en diferents formats, per quan no tens suficient informació pròpia i seguint una estratègia de marca

Reputació i notorietat

Et crearàs una reputació i notorietat com a marca referent del teu sector, ja que tindràs informació actualitzada de les noves tendències

Milloraràs la teva reputació, demostrant el teu coneixement i tendències en les quals et mous i trobaràs el teu punt diferencial.

Diferenciació respecte a la competència

Et diferenciaràs de la competència, amb contingut de qualitat i demostrant que estàs al dia de les noves tendències

L’alternativa: Perdre el teu temps buscant tu la informació

Tens dues opcions: Pots decidir continuar com ara i buscar tota la informació, llegir-la i compartir-la amb els teus lectors. Són hores de llegir informacions no rellevants, distingir el gra de la palla quan tens altres tasques més importants per fer.

O pots rebre contingut curat especial per a tu

Newsletters curades

Fes servir el poder de la curació de continguts per mantenir informada la teva audiència