fbpx

Propostes per treballar en el teu negoci

Només és dilluns, portem 4 dies confinats a casa i ens n’esperen 12 més com a mínim. Fins ara ens ho hauríem d’haver agafat com si fos un cap de setmana llarg, un cap de setmana plujós d’aquests que no acabes sortint de casa. Però no, fa sol.

Alhora, aquest virus ens està fent adaptar-nos a noves situacions. Ens servirà per anar més calmats a partir d’ara? No ho sé, el que sé és que ens ha fet frenar de cop a tots. Amb les seves coses bones i les seves coses dolentes.

I qui més qui menys ha buscat alternatives i maneres d’aprofitar aquests moments de reclusió.

Propostes per treballar pel teu negoci durant una reclusió més o menys llarga

L’Espai Cowork ofereix idees per poder treballar des de casa:

https://www.instagram.com/p/B9ucXYEiUEY/

L’Helena Sempere també ens ofereix idees per pensar i organitzar el nostre negoci.

https://www.instagram.com/p/B9uBULeoZ0c/

Glòria de Tu Mentora ofereix la INICIATIVA SOLIDARIA – COVID19. Un seminari online gratuït de 4 sessions temàtiques per poder gestionar la crisis a nivell de negoci

Sofia Mateo és consultora de comerç de proximitat, comerç que aquests dies també es veu afectat. Durant aquests dies compartirà consells per aplicar a les botigues, així com directes a les 16h. a Instagram per buscar solucions amb les persones implicades.

https://www.instagram.com/p/B9uzN_HK2Or/

L’Eva Mititieri em va trucar fa uns dies, tres com a molt, preguntant-me si volia participar a la seva proposta. Són 14 dies, 14 dones, 14 tallers relacionats amb empresa i amb creativitat. El meu taller va sobre calendari editorial, aprofitarem aquests dies per avançar uns mesos de feina, no et sembla?

https://www.instagram.com/p/B9uly7aq9F9/

Yo emprenedora s’ha proposat fer un directe diaria través d’Instagram amb diferents emprenedores que ens donaran consells per millorar el nostre negoci.

https://www.instagram.com/p/B92DPIkqV8M/

Extraordinaria també està fent directes a Instagram, i ho fa combinant converses sobre negocis amb converses sobre el cuidar-nos a nosaltres mateixes.

https://www.instagram.com/p/B96KQowIaV-/

Les iniciatives són genials i les dones que les organitzen meravelloses. Jo tinc una proposta des de BeMoment hem obert portes i fem trobades online dilluns, dimecres i divendres a les 15:30h. Si algu es vol apuntar a compartir, fer un cafè virtual i escoltar idees d’algunes professionals encantades. Deixo aquí el link per apuntar-se

Aquest post s’anirà actualitzant amb informació nova que vagi apareixent durant aquests dies de confinament. I si saps d’alguna altra proposta em pots deixar un comentari explicant-me-la.

Related Posts

Leave a reply

Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.