fbpx

La curació de continguts com un aliment al teu negoci

El passat divendres 27 de setembre es va fer a Mataró el V Alimenta el teu Negoci, una jornada que organitza Dóna’t un Impuls, per a donar a conèixer experiències i diferents visions a l’hora de tenir un negoci. Dirigit especialment a dones empresàries, es donen eines per avançar i millorar els nostres negocis.

Aquest any el seu tema principal era el Challenge, com adaptar-se als nous reptes que se’ns presenten com a empresàries.

La primera ponència va ser de l’Ainhoa Fornós, que amb el títol New mindset time, ens va posar en context. El segle XXI ens està canviant, les tecnologies formen part de la nostra vida des de fa temps, però en canvi de saber veure la part positiva, ens agafa por. Realment aprofitem les eines tecnològiques per donar un millor servei al nostre client?

Amb aquesta reflexió també ens va recordar que arriba el moment del talent de la gent. Les empreses fins ara es centraven en la part més econòmica, i el personal de l’empresa no es tenia en compte. Ara arriba el moment de fixar-se en el talent de les persones, perquè és el que les diferenciarà dels robots i que marcarà que les empreses destaquin.

L’Eva Collado, a la última ponència, també anava per aquí. A mi em va fer pensar en com les autònomes, les emprenedores que diuen alguns, busquem col·laboracions per millorar el nostre negoci. Busquem persones compromeses amb el que fan, no mirem tant la part econòmica. I ho fem perquè sabem que la persona que triem té un mateix objectiu que nosaltres. El compromís amb la seva feina, amb el seu negoci.

Altres temes que em van fer reflexionar va ser a la taula rodona: la raó per la qual les tres persones que estaven explicant-nos la seva experiència, van optar per canviar de feina: sentir-se bé. Ser feliç.

I també el joc que ens va proposar l’Elisenda Porras: de confiança. Confiar amb qui va al teu costat i tu donar confiança a qui acompanyes. Realment confieu amb qui us acompanya?

Però el que em va fer remoure més va ser bona part de la ponència de l’Eva Collado. Parlava d’eines de treball i en un racó hi tenia marcat Feedly, Scoop.it i altres. Content curation. Estava convençuda que en parlaria per sobre.

Però no, va ser al contrari. En va parlar molt. Ho va marcar com un element important per estar al dia, per formar-se. És una manera d’aprenentatge constant i és molt necessari per les empreses, per poder destacar.

I poques vegades ho posem en valor.

Em va fer il·lusió veure la imatge del colador, que havia estat durant molt de temps la meva imatge de marca (mentre la creava). I que en parlés tant clarament, de la curació de continguts, en una jornada per empresàries.

Related Posts

Leave a reply

Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.