fbpx

Obre portes el curs per convertir-te en content curator

Curs Content Curation

Sempre defenso que a la vida real, al nostre dia a dia, fem content curation.

Però la paraula content curation encara no la tenim al nostre vocabulari quan pensem en comunicació. Copywriter, community manager, social media manager, branding… paraules angleses que, en molts casos, eren feines que ja realitzàvem quan ens dedicàvem a la comunicació, sense saber-ho.

Content curation és el mateix. Una paraula anglesa per una cosa que ja fem habitualment. Recomanar, explicar, donar informació sobre un article que hem llegt i considerem interessant. De tot el que llegim triem, aquell article concret.

En un moment en que busquem diferenciar-nos de la resta, de la competència, trobar la nostra veu, comunicar aportant, es converteix en un punt clau.

Per què crec que has d’implementar la curació de continguts a la comunicació digital de la teva marca?

Perquè amb la curació de continguts ets capaç de trobar informació per mantenir-te al dia i alhora aplicar les noves tendència que pots oferir als teus lectors.

Perquè amb la content curation pots tenir notícies suficients per crear el teu calendari editorial.

Perquè, si li ajuntes un punt de storytelling, crees una història amb dades. Quan tothom parla de les seves històries personals, dotar-les de valor afegit amb dades reals aporta un extra de coneixement i versemblança.

El curs de Content Curation: com oferir contingut de qualitat i convertir-te en un referent és un curs on aprendràs sobre la figura del Content curator, quines són les claus per fer una bona curació de continguts, crearàs una estratègia de comunicació i aplicaràs tècniques de storytelling amb dades.

Podràs fer el curs al teu ritme i tindràs sempre a mà la guia per resoldre dubtes o per aplicar noves idees. Durant quatre setmanes t’acompanyaré i et donaré consells i eines i podràs intercanviar impressions amb mi i altres empresàries que volen comunicar diferent a través de Facebook.

T’apuntes a canviar la teva comunicació?

 

Related Posts

Leave a reply

Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.