fbpx

Destacats d’Instagram: què són i com crear-los

Aquests dies potser heu entrat en el perfil d’Instagram d’alguna empresa o marca personal que seguiu i us heu trobat que apareixen unes icones com les Stories sota les dades del perfil.

Són les Stories que vols remarcar i que queden permanentment al teu perfil, sense que desaparegui al cap de 24 hores o després de dues visualitzacions. Són els Destacats d’Instagram

Per crear un només cal que gravis una història, la comparteixis i quan la visualitzis t’apareixerà una icona de “highlights”. Clicant-hi a sobre podràs afegir-ho al teu perfil.

Clar que perquè aquests Destacats siguin interessants no poden ser simples Stories sinó que han d’estar treballats.

Moltes vegades els Destacats d’Instagram, per poder servir de carta de presentació, tenen una portada i una història en format fotografia.

I per a què et pot servir?

Per donar a conèixer les últimes novetats del negoci

Per promocionar alguns descomptes

Per oferir receptes

Per anunciar els últims posts

Per ensenyar tutorials

Com podem editar un Destacat ja publicat?

Podem esborrar el destacat i penjar-lo de nou, des d’un inici.

O podem afegir la imatge al Destacat d’Instagram ja publicat.

I per fer aquest darrer pas has de crear un Stories nou amb la informació que vols afegir al Destacats més tard. Pot ser un Stories amb un vídeo teu explicant tot el procés i al final posant la imatge amb les respostes a dubtes recurrents. Així la imatge que t’interessa no queda a Stories sense context.

Des del teu perfil, clicant durant uns segons al Destacats que vols editar, aquest s’obrirà demanant-te si el vols editar. Acceptes i s’obrirà archive on apareixeran totes les imatges o vídeos que has fet servir en el teu stories.

Afegeixes les fotos que t’interessen, en l’ordre que les cliquis seran l’ordre en les que apareixeran darrera del Destacat ja creat. Un tutorial senzill però que et pot treure de més d’un maldecap.

I tu, amb què utilitzaràs els Destacats d’Instagram?

Related Posts

Leave a reply

Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.