fbpx

Algunes eines per a programar a Instagram

programar a instagram

La setmana passada t’explicava com crear una estratègia de continguts a Instagram. Amb l’estratègia creada és hora d’entrar en pilot semi-automàtic i programar els nostres posts.

En pilot semi-automàtic? Sí, perquè Instagram no permet que terceres empreses/eines puguin publicar en nom teu.

Llavors, val la pena programar a Instagram si al final haig d’entrar a la xarxa social i acabar de publicar? Sí. I tant. I ara veurem perquè.

Tenir els posts preparats i programats amb antelació ens permet no haver d’estar pendents de la nostra inspiració o de trobar la foto perfecte, just 5 minuts abans de quan ens agradaria que sortís publicat el nostre post. Ho tenim fet amb antelació, amb la calma que tot està preparat i que només necessita una última validació per part nostra.

Eines per publicar a Instagram

I quines eines serveixen per publicar a aquesta xarxa social?

Hootsuite: Serveix per programar a diferents xarxes socials, també a Instagram. És una forma de tenir totes les teves xarxes controlades des d’una mateixa eina. Facebook, Twitter… es publicaran soles però per Instagram necessitaràs descarregar-te l’aplicació de Hootsuite al mòbil i fer els últims passos per publicar el teu post, quan ho requereixi.

Planoly: Serveix per programar Instagram. Una eina força visual i senzilla que permet, apart de programar, veure com quedarien els teus posts una vegada publicats

Later: Abans Latergram. És l’eina que utilitzo jo. Com Planoly, és força visual i senzilla d’utilitzar. Permet 30 publicacions al mes gratuïtes (suficients no?) i guardar esborranys dels escrits, per evitar copiar i enganxar cada vegada (per exemple guardar l llista de hashtags habituals i amb un sol clic enganxar a cada post que escrius.

N’hi ha forces, i com amb tot cadascú té les seves preferides. Jo, avui, te n’he presentat 3 però als comentaris em pots dir quines són les teves preferides.

Related Posts

Leave a reply

Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.