fbpx

Com crear una pàgina Sobre mi

Quan vaig fer la nova web en l’apartat que em vaig quedar més encallada va ser amb la “Sobre mi”. Pot semblar més fàcil parlar d’un mateix que parlar dels serveis que ofereixes i dels beneficis que pot aportar als teus clients. Però per mi no va ser així. I sé que no sóc la única que s’ha trobat en aquestes circumstàncies.

No és fàcil parlar d’un mateix sense semblar arrogant, massa tímid o passa expressiu. Trobar un terme entremig alhora que presentar-te sense semblar que alimentes un ego immens. Trobar el terme mig entre explicar qui ets i perquè estàs aquí i posar el teu currículum sencer.

I al final de moltes proves, trobes el punt mig. I encara amb por dones l’ok a la teva pàgina Sobre mi.

Pautes que t’ajudaran a escriure la teva pàgina més important

Tot i que a la teva pàgina web parlis en tercera persona, en aquesta pàgina has de parlar de tu a tu i en primera persona. T’estàs presentant, no parles d’una persona separada de tu.

Posat cara. Mostra’t com ets amb una imatge teva, mirant directe a càmera o fent alguna activitat, però que et mostri a tu mateix. Una bona foto teva, perquè els teus lectors et vegin i sàpiguen amb qui parlen és important. Per exemple jo vaig canviar la meva imatge després d’una sessió de fotografia, per poder-vos mostrar qui hi ha darrera aquest blog.

Parla de tu però no escriguis tot el teu currículum, explica el que creus que és més d’interès i també explica coses més personals, com allò que t’agrada fer al temps lliure, com vas descobrir la teva vocació, etc. Els cinc punts que potser no coneixem de tu… O la historia de com vas arribar on ets ara. Potser no és la història més emotiva del món però és la TEVA història.

Apart de parlar de tu explica quins són els objectius del blog i quins serveis o productes ofereix la teva marca. T’estàs presentant però també presentes la teva marca. Una cosa no està deslligada amb l’altra.

El que molta gent oblida, jo també, és posar una crida a l’acció, una CTA. Un cop els teus lectors  han llegit qui ets i ja et coneixen, què vols que facin? Vols que visitin els teus posts més llegits? Vols que consultin els teus serveis? Porta’ls allà on vols que vagin, amb els links als posts més llegits, a la pàgina “Treballem?”… però no els deixis marxar.

És la teva segona pàgina més visitada així que cuida-la bé.

Related Posts

Leave a reply

Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.