fbpx

Idees per fer la comunicació d’un nou taller o curs

Has estat preparant un taller, tens un curs nou al forn o potser organitzes una jornada on hi haurà diferents ponències. Sigui el que sigui en el que has estat treballant necessites anunciar-ho, donar-ho a conèixer.

T’ensenyo alguns punts que has de tenir en compte per poder fer el llançament del teu curs o taller amb seguretat.

  1. Crea una landing page. El primer punt i el més important. Has de crear una pàgina online amb informació sobre el curs o taller que organitzes, perquè aquesta landing page serà la que utilitzaràs per anunciar-te.
  2. Utilitza un hashtag i una imatge que es faci reconeixible. En aquesta landing page que crearàs ja hi has de tenir com a mínim dos elements identificadors: el nom i la imatge. El nom ha de servir també per poder crear un hashtag i una etiqueta per poder-te anunciar a les xarxes i recollir tot el que es parli del teu taller i una imatge que serà igual per a tota la comunicació que facis d’aquest acte.
  3. Comparteix-ho amb gent influent del sector. Demana a persones relacionades amb el teu sector que facin difusió del teu taller o curs i posa-ho fàcil: prepara diferents imatges que puguin compartir a les xarxes socials, un petit text…
  4. Fes un compte enrere. Heu vist aquestes pàgines on hi ha un compte enrere? Amb aquest rellotge creen ganes de saber quan arribarà a 0 i què hi haurà després. Crea un rellotge com aquest i comparteixe’l tant a la landing page com als emails que enviïs.
  5. Crea un giveway (un concurs) per aconseguir una plaça. I qui diu una plaça diu un detall especial per aquest dia. A la gent li agraden els concursos i són fàcilment compartibles, augmentant així la seva visibilitat.
  6. Comparteix imatges i comentaris d’altres edicions. Has fet aquest curs o taller en altres ocasions? Si la resposta és no però has fet algun curs abans aquest punt també et pot servir. Mostra fotos, comentaris i valoracions d’altres edicions per presentar l’acte i animar a la gent a participar.
  7. Fes post parlar-ne. No perdis l’oprtunitat de presentar aquest taller o curs al teu propi blog. No cal que ho expliquis cada setmana (que sí que ho faràs via xarxes socials) però sí que li has de donar difusió i poder explicar algunes coses amb més detall.
  8. No donis tots els detalls. Administra les notícies. No donis tots els detalls el primer dia sinó que juga amb la intriga, deixa també sorpreses pel dia del taller o curs, insitu.

comunicacio nou taller

Quan et plantegis fer un nou taller o curs reserva un temps amb antelació per la seva difusió, ja que augmentarà el percentatge d’èxit si et dediques en una bona comunicació. Amb Community manager per a un dia et puc ajudar per poder anunciar el teu servei mentre tu últimes els últims detalls.

Related Posts

Leave a reply

Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.