fbpx

Resum Workshop Planifica el teu contingut

resum-workshop-planifica

Encara que per alguns pot semblar estrany estava esperant el juliol amb “candeletes”. Necessitava que acabés juny, amb totes les coses bones que porta però també amb les dolentes, que es poden centrar en tancar temes, conciliar vida laboral i personal i tenir tots els caps de setmana ocupats en un tema o en un altre.

El juliol és el mes que em reservo per a planificar el final de l’any. El quart trimestre. Comença juliol i el meu cap, com si no existissin vacances entra en mode tardor.

El juliol planifico i escric contingut. Preparo nous llançaments. I per fer això necessito tenir els meus objectius clars i la meva planificació apunt. El workshop Planifica el teu contingut et dóna aquestes eines. Et prepara per estructurar la teva comunicació. Et dóna la base per tenir un calendari editorial.

I això és el que vam fer el passat dissabte. Un taller reduït, de poques persones, per poder treballar durant tres hores el que serà la nostra comunicació via blog i xarxes socials durant els propers mesos.

En vam treure idees per nous posts a blog (evitant la por a què puc oferir jo que no ofereixin altres), ens vam adonar que tenim molt més a comunicar del que pensem (i 30 dies al mes es queda curt!) i vam saber veure com la curació de continguts ens dóna idees per col·laboracions ben especials.

Van ser tres hores que van passar volant. Vam deixar fluir les idees acompanyades d’unes galetes de la Sílvia de SylviasCookieShop i cafè o te, segons les preferències. Sectors ben diferents però que entre totes ens donàvem idees i aportàvem.

Si t’interessa poder participar al proper workshop que faci sobre Planifica el teu contingut, apunta’t a llista. Et mantindré informada la primera de les noves edicions del curs.

Related Posts

Leave a reply

Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.