fbpx

Com escriure la pàgina més important de la teva web

paginasobremi

Fa un parell de setmanes es va presentar la nova web d’una amiga. Tal com vaig veure per xarxes que ja la tenia publicada de nou hi vaig entrar i m’ho vaig mirar tot de pam a pam. Tot i a que la conec em vaig entretenir en la pàgina de Sobre mi.

El mateix faig quan conec noves empresàries, emprenedores. I crec que és el que fa tothom. Quan coneixem algú online (via xarxes socials, fent cerques a Google…) i entrem a la seva web una de les primeres coses que mirem és qui és aquella persona.

La pàgina Sobre mi és una de les més visitades de les webs. Així que, quan ens posem a redactar-la hi hem de pensar bé. Costa parlar de nosaltres. Ho sé.

Què has de tenir a la teva pàgina Sobre mi

Presenta’t. Tant si estàs sola com amb un equip, en aquest espai aprofita i parla de tu. Amb primera persona.

Que la foto et representi. Mira directament a càmera o fes alguna activitat, però mostra’t perquè la gent et pugui veure, pugui saber amb qui parla i interactua, qui hi ha darrera el negoci.

laiafont

Els lectors no volen veure el teu currículum. Volen saber en què destaques, què et fa especial i què t’ha portat a on ets ara mateix. Parla de temes fins i tot més personals, perquè aquests punts personals són el que et diferencien de la competència.

maycarrasco

Com que és una de les pàgines més visitades de la teva web aprofita també per explicar què ofereixes, quins són els teus serveis o productes.

martaloperena

I al final no oblidis l’acció. Una CTA. Fes que els teus lectors facin una acció, convida’ls a clicar al blog, a un servei concret, a subscriure’s a la newsletter…

monaroma

Espero que aquests exemples t’inspirin per quan seguis a crear la teva pàgina Sobre mi.

M’expliques què hi tens a la teva? Deixa un comentari al blog i així ens coneixem

Related Posts

Leave a reply

Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.