fbpx

Vacances: Tanquem el blog o continuem publicant?

Vacances-tanquem-blog

Arriba juliol, la calor, la platja … i el nostre cap fa un click que sembla que desconnecti de tot. Només existeixen tardes de piscina, nits que semblen extretes d’anuncis cervesers i viatges a llocs exòtics. Potser no és així, potser ens quedem a casa, potser estem treballant tot l’estiu. Però el nostre cap ja ha fet el click.

I amb aquest click la pregunta: val la pena publicar al blog?

Sí. Ens llegirà menys gent, les nostres visites disminuirà, però no tindrem cap penalització d’algoritmes perquè no desapareixem.

El que podem fer és canviar el contingut que estem oferint. Fer-lo “estiuenc”. Amb què em refereixo com estiuenc? Doncs a posts més lleugers, que siguin resums de contingut publicat durant l’any, posts tipus llistes (de lectures d’estiu, de països per viatjar…).

Com pots saber sobre què publicar els mesos d’estiu?

  • Quin han estat els posts més llegits? Mirant les estadístiques de la teva web pots saber quins han estat els posts més llegits. Coneixent aquesta informació, perquè no crees un post nou sobre la temàtica tractada?
  • Quines són les preguntes freqüents? Preguntes típiques d’estiu, com pot ser la de “publico o no durant l’estiu” i que pots contestar en format post. Els hi aportes informació útil, de temporada i els hi resols un dubte.
  • Fes posts diferents. És estiu. I si crees un tipus de posts diferent? Pots fer una infografia, un vídeo o publicar posts tipus llistes.

Alhora podem aprofitar els dies que venen per reestructurar la nostra comunicació. Aprofita els dies de platja per desconnectar però també per aclarir idees i buscar un moment per planificar la teva comunicació al setembre i mesos següents.

Escriu llistes de possibles posts, crea contingut nou, revisa els objectius…

I a les xarxes socials… aprofita els moments d’estiu per promocionar el blog, anunciar alguna novetat i de tan en tan ensenyar com és el teu estiu. Sí, no t’amaguis. Ensenya que desconnectes de tant en tant, perquè desconnectar serveix per deixar anar les idees i trobar-ne de noves.

I qui sap, potser ara que estem tots més tranquils, passem més estona connectats a Instagram o Facebook llegint notícies. Segur que vols deixar de publicar?

Related Posts

Leave a reply

Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.