fbpx

Les campanyes de Nadal comencen… a l’octubre

campanya-nadal

Pensant en Nadal ja? No sembla molt aviat?

Sí, la tardor encara no ha fet acte de presència que ja tenim el cap en el Nadal. Behind-the-scenes segurament, sense parlar-ne obertament, però qui més qui menys ja pensa en com serà la seva campanya nadalenca. Perquè necessita temps de preparació, necessita temps de producció…

Perquè una campanya nadalenca necessita tres mesos. Sí, tres mesos. La preparació, quan la gent comença a mirar i agafar idees. Qui no té ja una llista de desitjos i va apuntant? Qui no diu als seus fills “això demana-ho als reis?”. Les compres previsores, els que tenen la idea clara i volen aprofitar els Black Fridays, els Ciber Mondays o assegurar-se que tindran el producte que volen. I l’últim mes. Les últimes compres, les compres de darrer moment. Les presses.

I tu, com a venedora, has de tenir previst totes aquestes etapes. Com a comunicadora també.

Perquè la comunicació és clau per vendre. I qualsevol acció és comunicació.

Algunes idees que pots comunicar durant aquest tres mesos que venen:

  • Quins són els productes especials nadalencs? No solament els regals que es podn fer a familiars i amics, sinó, tens material de decoració nadalenca? Poden aprofitar els teus productes per la temporada d’hivern?
  • Recorda als teus possibles clients quan és la data límit per fer una comanda. Els regals han d’arribar sí o sí abans de Nadal o la nit de Reis i tu, com a venedora, necessites temps de preparació. Explica-ho.
  • Els missatges personalitzats per als possibles problemes: “no arribarà a temps, el producte s’ha esgotat, els Reis tenen molta feina…” Sigues original i pensa que potser la nota arriba a algun nen.
  • Tens pensat en fer targetes regal? O targetes nadalenques per felicitar als teus clients?

Aquestes són algunes de les idees que has de tenir present quan s’acosten dates especials. Nadal és una època complicada. S’ajunta el final d’any, amb tot el que comporta (com portes els teus objectius anuals?), la feina per la nova temporada i les compres nadalenques. I compres significa comunicació.

Per què, qui ens comprarà si no comuniquem?

És per això que aquests mesos que queden fins a Reis et vull ajudar. Sé que tens molta feina en la nova temporada, en els regals i la gestió de la botiga online, en deixar els paquets preparats perquè passin els ajudants de Pare Noel o dels Reis d’Orient a recollir… que només et falta pensar en com comunicar-ho tot a temps. I et vull ajudar amb aquest servei especial Nadal. Durant aquests propers mesos la comunicació nadalenca serà a quatre mans. Les teves i les meves. Sense abandonar el teu toc, la teva programació habitual. Adaptant-nos a ella i a les festes que s’apropen.

Vols descobrir el Nadal a quatre mans?

Related Posts

Leave a reply

Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.