fbpx

Oblida’t del bloqueig de l’escriptor

Una de les pitjors coses que et poden passar quan ets escriptor, o escrius continguts per la teva empresa, és que et quedis en blanc.

Que no sàpigues què escriure.

Sobre què escriure.

El que es coneix com el bloqueig de l’escriptor.

Tots podem tenir un moment de bloqueig.

I què pots fer per esquivar el bloqueig de l’escriptor?

Parla amb el teu client ideal. Sí, aquell client que t’has imaginat tantes vegades, que te nom, cognoms i hobbies. Aquell al que li pots explicar sobre el teu negoci. Què li explicaries? Les últimes novetats? Beneficis d’un curs?

Fes-ho i escriu-ho.

Escriu sobre un tema que t’apassioni. No pensis en els lectors, simplement escriu. Escriu el teu punt de vista, les contradiccions que veus en el sector. No pensis en si serà un escrit polèmic. Sols escriu. Ja retocarem després.

Llegeix, mira sèries, escolta música. Allunya’t del teu sector. Mira com el poden inspirar les històries d’aquestes sèries, la forma de comunicar. Fes un paral·lelisme entre elles i la teva marca.

Desconnecta una estona per evitar el bloqueig de l’escriptor

Busca una hora i un lloc, cada dia el mateix, per posar-te a escriure. Et sona? Ara et demano que facis el contrari. Canvia de lloc, canvia d’hora. Fes proves fins a trobar un nou lloc i hora per asseure’s a escriure.

Dona una volta per les xarxes. A vegades, com podem veure en aquest vídeo, no és una bona idea. Però altres ens pot donar noves idees o inspirar-nos per crear contingut. Contesta a posts que parlin de temes que coneixes. I d’aquesta resposta pensa en com ampliar-ho en un nou contingut.

Rellegeix els teus posts antics. De què parlaven? Com podries escriure el mateix amb altres paraules? Canviaries alguna cosa? Fes-ho.

Aquest estiu, escriu

I si encara així no saps com començar i necessites idees, aquest estiu podem fer un viatge junts. Un viatge on et faré propostes perquè escriguis i deixis el bloqueig de l’escriptor ben lluny.

Related Posts

Leave a reply

Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.