fbpx

Emprencamp: trobada d’empresàries a comarques

El passat diumenge vaig anar a Gramunell, un poble de la Segarra que no hagués descobert si no hagués estat per la Marta i l’Eva, les dues emprenedores darrera Emprencamp.

“A comarques hi ha gent amb inquietuds com jo, perquè tot s’ha de fer a Barcelona?” Ho va dir l’Esther Barniol i és la idea darrera Emprencamp i darrera l’Atelier Magazine.

Emprencamp és una jornada d’emprenedores que no es fa a Barcelona o voltants.

I amb aquesta filosofia, diumenge jo cap allà. A conèixer noves emprenedores. A veure territori. A escoltar històries.

L’Esther Barniol ens va explicar la seva història com a empresària. Des que va començar amb la fotogràfica fins ara amb el seu estudi. I com vaig descobrir fa un temps, sense conèixer-la, que ja la seguia amb La fotogràfica o la seva temporada a Casa la iaia.

D’ella em quedo amb les anècdotes, els aprenentatges fets i sobretot amb la forma d’explicar una història, la seva.

La Núria Rios ens va fer treballar. Amb ella vam parlar i crear el pla de marquèting, d’una manera senzilla. Tot i tenir el meu pla de marquèting i revisar-lo cada 3 mesos, fer un taller com aquest ajuda a tenir noves idees.

Després de dinar vam fer ronda de networking. Amb petits grups explicàvem què podiem oferir a cada una d’elles. Perquè si tu dónes, rebs. I en moments com aquests, assegudes a un pati enmig dels camps de la Segarra, compartint projectes, la creativitat aflora.

Aflora en idees per aplicar a aquestes marques, però també a altres marques. Perquè, qui diu que no pots fer una newsletter especial com a invitació de casament? Així que si tens ganes de provar noves idees en la teva comunicació, ens asseiem un dia aprofitant el bon temps i parlem.

Potser va ser estar aïllada enmig de la Segarra, potser va ser que fos diumenge, potser les meditacions i els truquets per treure mals pensaments, però vaig desconnectar. Vaig desconnectar per tornar a connectar amb altres emprenedores. Amb altres empresàries.

I per si no n’hagués tingut prou, avui i demà hi ha el BizBarcelona. I demà, per mi, amb significat especial. Em trobareu en aquesta taula rodona

Related Posts

Leave a reply

Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.