fbpx

Citem per cridar l’atenció d’una notícia

Citar les paraules d’un autor com si les adoptéssis com a pròpies. Una manera de curar continguts i generar-te una reputació.

La tècnica del content curator: citar

Amb aquesta tècnica estem demostrant que hem llegit l’article (quantes vegades es comparteix alguna cosa sense llegir abans?). Ens hem aturat en una frase que ens ha cridat l’atenció, que hem cregut necessari destacar.

El destaquem perquè ens interessa. Volem crear una reacció en el nostre lector, sigui influenciar-lo, sigui que coneixem els seus gustos i li oferim.

No és solament una compartició. No és solament parlar d’una notícia d’actualitat. És remarcar una frase, una part, que ens crida l’atenció.

És una de les 6 maneres que Pawan Deshpande descriu a l’hora de compartir contingut. És una de les 6 maneres que els curadors de continguts utilitzem habitualment i que et presento en la nova sèrie “la tècnica del content curator”. Amb exemples pràctics perquè puguis portar a terme.

Dóna’t un Impuls remarca les paraules de Glenn Close a la gala dels Globus d’Or

 

Un resum del que és l’educació digital segons Infoxicat, extret de l’article de Magro.

Catorze recorda a personalitats en les seves dates senyalades remarcant les paraules i frases que més els han marcat o destacat.

 

I tu, cites en les teves publicacions?

Related Posts

Leave a reply

Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.