fbpx

7 maneres de treure diversos continguts d’un sol post

Hem escrit un post al blog. I ara què? Ho publicitem a les nostres xarxes socials una vegada i no en fem res més. Moltes vegades ens quedem frenats. Frenats perquè no sabem com aprofitar aquest contingut del blog.

Saps que es pot treure diversos continguts d’un sol post? L’últim punt del calendari editorial és crear contingut per a les xarxes socials d’un post. Com? D’un sol post en podem treure fins 3 o 5 publicacions. Per a Instagram. Per a Twitter. Per a LinkedIn. Per un vídeo.

I com en podem treure contingut per a les xarxes socials?

7 maneres de treure diversos continguts d’un sol post

Utilitzar la foto del post del blog a Instagram o Facebook.

El mètode més senzill. Utilizes la mateixa foto que il·lustra el post i en fas una introducció sobre el tema del que parlaràs. Ho penges a Instagram amb un “nou post al blog”. A Facebook amb el link directe.

Tweet amb el títol del post.

També és la versió fàcil, en aquest cas per Twitter. Si el títol és prou llaminer, prou interessant, utilitza’l. Posa el link i el títol com a reclam.

Fes un vídeo.

Un stories, amb el resum del blog. Aquest resum el pots crear buscant les idees bàsiques, els punts més importants. Crea gràfics o imatges que acompanyin (canva et pot anar bé).

Fes un resum del post.

Pots agafar el resum del vídeo. Fes-ne un carrusel a Instagram. També en pots fer un fil a Twitter.

Converteixe’l en un correu de benvinguda.

Si és un post que creus que et serveix per a donar a conèixer un servei especial aprofita’l per crear correus de benvinguda. Els correus de benvinguda et serveixen per aprofitar contingut que ja tens. I per donar-te a conèixer.

També el pots enviar per correu.

Per informar als teus subscriptors que has escrit un post nou. Però no el copiïs. No enviïs un correu sols per dir que tens un nou post. Escriu una bona introducció. Personal, amb curiositats. Afegeix altres notícies interessants. Continguts de tercers que avalin el teu post. Sigues creativa.

Fes-lo audiovisual.

Passa el post del blog a un capítol de podcast o a un vídeo de Youtube. Hi ha qui prefereix veure vídeos o escoltar en canvi de llegir. Converteix el teu post en un contingut diferent.

En resum

Cada punt clau del post del blog es pot convertir en una publicació. Posem el cas d’aquest post que estàs llegint.

  • Pots crear 8 imatges pel carrusel.
  • Pots fer-ne un resum.
  • Utilitzar el títol.
  • O el subtítol.
  • Crear una història al voltant de com fas nous continguts a través d’un sol post.
  • Crear títols nous, alternatius.

I d’aquesta manera podràs treure diversos continguts d’un sol post. No cal que els facis tots. Ni menys que ho facis de cop. Comença amb una idea, o dos. Si t’animes vas ampliant amb cada punt proposat.

I no ho facis sols amb el nou post del blog. Ho pots fer amb qualsevol que ja tinguis escrit i vulguis aprofitar per promocionar.

Related Posts

Leave a reply

Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.