fbpx

No saps què escriure al teu blog?

8-idees-post

No és fàcil tenir contingut suficient per escriure cada setmana o cada quinze dies. A vegades ens trobem que tenim una falta d’idees. La típica crisis del full en blanc.

En moments com aquest es poden recuperar algunes propostes que ens serviran per deixar fluir la creativitat. No ens sortirà de seguida, no tindrem la idea meravellosa, però sí que deixarem que les idees ens vagi venint i ens serà més fàcil saber què escriure.

8 idees per escriure el proper post

  1. Dedica uns minuts al dia a llegir l’actualitat. No em refereixo que agafis els principals diaris i els llegeixis de pe a pa, excepte si el teu sector es mou en el món del periodisme. Però sí que algun tema d’actualitat et pot servir per donar la teva visió com a expert. Un exemple és  com la nova llei de protecció de dades ha servit a moltes empreses d’advocats per escriure posts.
  2. Llegeix altres blogs del teu sector. Mira Feedly, revisa els posts del teu sector… mantent-te informat. I veient els temes recurrents d’alres blogs segur que trobes un filó per estirar.
  3. Has pensat en crear sèries de posts? Què és això potser preguntes. És dividir un posts en 2 o tres publicacions diferents. Dedicar un mes a un tema concret. Per exemple el juliol pot ser el mes de la dieta mediterrània. I com ho pots fer? Primer presentes què és la dieta mediterrània i els seus beneficis, en el segon posts expliques com pots adaptar la dieta mediterrània al dia a dia de l’estiu, quan qui més qui menys menja a la platja un pica-pica, surt als vespres amb els amics… Un altre post pot ser altres dietes igual de saludables, per si viatges pel món. I per acabar, què tal un parell de receptes?
  4. Crea una infografia. Pots resumir un tema del que has parlat en el blog en una infografia? Pots, en una sola imatge amb text, explicar les característiques i avantatges de fer ioga a primera hora del matí i quin tipus de ioga has de fer, recollint els posts escrits sobre aquesta temàtica?
  5. Amplia el contingut d’altres posts. Fa un temps vas escriure un posts sobre Instagram i amb els canvis recents necessiets actualitzar-lo, per exemple. Aprofita i seguex el fil de l’exposat en aquell moment per escriure un post nou.
  6. Revisa les preguntes freqüents que et fan, a les xarxes socials o per email… Com les contestaries?
  7. Fes un post curat. Escriu un post amb bones pràctiques o exemples d’altres marques o d’influencers per donar a conèixer una temàtica que tractes al teu blog.
  8. Explica la teva experiència. Com vas començar, quines eines fas servir per treballar…

 

I per últim, però no menys important. Surt fora. Surt a córrer, a caminar, a fer un cafè. Encara que et doni la sensació que estàs perdent el temps quan hauries d’estar davant de l’ordinador escrivint sense parar, aquests moments de desconnexió deixaran que les idees flueixin més fàcilment.

Si vols planificar amb temps el contingut del teu blog, Planifica el teu contingut et donarà el cop de mà que necessites.

Related Posts

Leave a reply

Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.