fbpx

Impulsant la presència de marca personal en retail a través de continguts curats

El confinament causat per la covid-19 va suposar un desafiament pel comerç local i de proximitat. Amb anys d’experiència en el món del comerç, la Sofia Mateo va optar en aquell moment per centrar-se en el comerç de proximitat proporcionant recursos, formacions i consultories.

Però, per poder oferir les consultories i els recursos, la Sofia necessitava tenir informació actualitzada, novetats del sector i tendències que es poguessin aplicar al retail.

Com a consultora de retail, comprenia la importància de disposar de la informació actualitzada per aconseguir els millors resultats per als seus clients.

Newsletter curada pel retail

Vaig coincidir amb la Sofia fa uns anys en un mastermind. Des de llavors que veia la passió que tenia pel comerç de proximitat. Al cap d’uns anys hem tornat a coincidir quan ha optat per a la curació de continguts per accedir a informació i novetats del sector. I vam creure que el servei de newsletters curades seria ideal per a ella, ja que tindria informació actualitzada. Informació que serviria per a publicar a LinkedIn com per utilitzar a les seves consultories i formacions.

Cada dues setmanes, la Sofia Mateo rep una newsletter curada amb notícies escollides, segons tendències per aquest 2024, notícies d’actualitat o casos d’èxit.

Aquesta newsletter li serveix per estar actualitzada en el sector del comerç de proximitat i li permet tenir contingut per a publicar a les xarxes socials, en el seu cas a través de LinkedIn.

Estic molt contenta amb la newsletter. Tinc la informació que vull de manera ben plantejada i com que la rebo els diumenges tinc un moment per llegir en calma.

Sofia Mateo

Notion: Optimitzant la gestió

Per optimitzar la gestió i compartir idees de manera eficient, he creat un tauler a Notion on la Sofia Mateo té accés a totes les notícies que s’han publicat a la seva newsletter. Aquestes notícies les pot trobar en format newsletter i també els articles solts, classificats per paraules clau.

La base de dades a Notion obre les portes a una gestió més efectiva, permetent revisar fàcilment els continguts curats i les newsletters anteriors. Des d’aquesta base de dades, la Sofia pot triar quins són els posts que vol utilitzar per a LinkedIn.

A més, a Notion hi ha un espai per a la comunicació entre la Sofia Mateo i jo, on poder deixar notes i comentaris respecte als continguts curats.

Què li aporta a la Sofia Mateo?

La Sofia Mateo, experta en comerç local, proporciona recursos, formació i consultories, a comerços i institucions de retail. Per aquesta raó sap de la importància d’estar al dia amb les tendències i les novetats del sector. I es va plantejar un servei de newsletter curada específicament per a ella, proporcionant-li la informació actualitzada i les tendències emergents necessàries per a la seva tasca. La newsletter li ofereix:

  • Estar al dia amb les novetats del sector: La Sofia necessitava informació actualitzada sobre tendències i casos d’èxit per oferir a les seves consultories.
  • Tenir contingut per a les xarxes socials: La newsletter li permet publicar articles rellevants a LinkedIn, posicionant-se com a experta en el sector.
  • Optimitzar la gestió del temps: L’ús de Notion facilita la revisió dels continguts curats i la selecció d’articles per a les seves publicacions.

Per a aquells professionals com la Sofia Mateo que busquen una solució eficient per estar al dia amb les novetats del seu sector i les tendències emergents, una newsletter curada pot ser la resposta.

Demana’m informació i comença avui mateix amb la teva newsletter curada.

Related Posts

Leave a reply

Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.