fbpx

Quan falta temps, extreure pot ser la solució

Fas un scroll per Twitter o potser per LinkedIn i veus un, dos o tres posts on es llegeix el titular d’una notícia amb la imatge a sota.

Sense cap més explicació. Sense detallar la notícia.

Potser el titular ja és prou cridaner. Potser necessita més informació.

Però qui ho ha compartit ho ha deixat així. Títol i imatge.

La tècnica del content curator: extreure

Quan es comença a fer curació de continguts, quan no hi ha temps o no ens volem complicar la vida, acabem optant per la versió ràpida i fàcil de les diferents tècniques de la curació de continguts.

L’extracció.

Aquesta tècnica de curació, tal com l’explica Pawan Deshpande, és utilitzar el mateix títol que l’article original, les primeres línies del text i una imatge.

Moltes vegades es deixa sols el títol.

Per la persona que està curant aquest article, l’esforç que hi dedica és mol baix, quasi mínim. I ha estat el més habitual a xarxes socials com Twitter, quan la possibilitat d’escriure un tweet es reduïa als 120 caràcters.

Amb la tècnica de l’extracció s’oferix la informació d’una manera immediata i sense complicacions per part del curador ja que moltes vegades les mateixes pàgines ofereixen la compartició dels seus articles d’aquesta manera més senzilla.

Com a part negativa d’aquesta tècnica ens trobem que no és una tècnica que ofereixi un gran valor a l‘audiència, ja que no deixa de ser el mateix títol de l’original, sense cap aportació per part del curador, com un petit resum, una idea clau o una indicació de la importància de l’article.

Alguns exemples

 

 

És una manera senzilla i ràpida de fer curació de continguts que pots aplicar avui mateix.

Si vols descobrir altres maneres de curar continguts, mira les entrades de la tècnica de la content curator

Related Posts

Leave a reply

Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.