fbpx

Correus fora de l’oficina. Com no avorrir amb una simple nota

Apunt per marxar de vacances? O ets de les que fa les vacances a finals d’estiu? Sigui quina sigui la teva opció segur que tens preparada la típica resposta “fora de l’oficina”. I aquesta resposta típica és la de

Benvolgut/ benvolguda,

Estaré fora de l’oficina del 10 al 20 de juliol ambdós inclosos.

Si és urgent podeu parlar amb el meu company Francesc en el correu….

Atentament,

La veritat és que només rebre el “fora oficina” ja fa mandra obrir-lo.

Moltes vegades ni ho fem. Decidim que ja contactarem amb la persona més endavant.

Però… i si li donem un toc especial al nostre “fora de l’oficina”? Per exemple, l’any passat vaig fer aquest:

Imagino el que estàs pensant: “la Roser ha marxat de vacances i jo no”. Però… has marxat ja? Has desconnectat aquests dies? Potser ja estàs de tornada…

La qüestió és que jo encara no havia pogut marxar. Ho he intentat, tot sigui dit, però quan la teva oficina es pot portar dins un portàtil i necessites només connexió a internet… el que es diu desconnectar no ho fas gaire.

Així que he marxat. Per fer-te una mica d’enveja estic a la Provença passant calor. Perquè és estiu i de la calor ningú se’n lliura. Podré veure el correu des del mòbil, és cert, però entendràs que fins el dia 24, que arribi, no et contestaré excepte si és molt urgent.

Saps què pots fer ara? Gaudir una mica de música

Ens veiem a la tornada,

 

Jo marxava tard de vacances. Era un dels anys que havíem atraçat més l’inici de les vacances i a més en tenia ganes. Només marxava quatre dies però els volia aprofitar. Tot i saber que tindria connexió a internet volia desconnectar al màxim.

Hi ha altres correus fora de l’oficina que també et mantenen atenta a la pantalla, com per exemple aquest de Josh Kopelman, fundador de First Round Capital, un fons pioner que va liderar la ronda d’Uber, entre altres.

Si no saps com començar a escriure aquest fora de l’oficina, si vols destacar i no marcar el típic “arribaré el 20 de juliol, contacteu amb en Pep”, parlem-ne. Et puc ajudar a escriure aquestes quatre ratlles que faran somriure el teu interlocutor.

 

 

Related Posts

Leave a reply

Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.