fbpx

Consultoria i assessorament

Vols tenir presència a Internet però no saps per on començar? Tens dubtes sobre què comunicar i com fer-ho? Necessites continguts i no saps com trobar-los?

Aprofita el servei de consultoria 1-1 per preguntar-me els teus dubtes i poder avançar en la teva comunicació.

És per tu si:

  • Tens dubtes concrets sobre la teva comunicació
  • Has avançat però t’estanques en petites coses
  • Tens poc temps
  • Vols fer-ho tu mateixa.

Què treballarem?

  • planifiquem conjuntament el teu calendari editorial perquè sàpigues què publicar a les teves xarxes socials i al blog
  • auditem el teu contingut ja publicat per veure com treure’li més rendiment
  • coneixem fonts d’informació i continguts de tercers que t’ajudin a crear-te reputació i autoritat al teu sector
  • et presento i t’ensenyo a treballar amb eines que et facin més senzilla la teva comunicació

És una assessoria personalitzada, a la que em dedicaré a respondre’t tots els dubtes i ajudar-te a que puguis seguir en la teva comunicació més focalitzada i amb et teu objectiu clar. És la raó per la que el número de consultories són limitades i tenen una duració d’una hora.

Com ho farem?

Demana’m hora i pregunta’m el teu dubte principal, allò que ara mateix et frena

Tindrem una reunió via zoom (si ets de la zona del Maresme pot ser presencial) on resoldrem el teu dubte principal i els que es generin al voltant d’ell en aquell moment. Rebràs la sessió gravada perquè la puguis consultar sempre que vulguis.

Rebràs, al cap de pocs dies, un pla a mida amb el camí traçat pels propers mesos i els passos a seguir.

Al cap de 4 setmanes contactaré amb tu per veure com et va i poder valorar conjuntament com estàs avançant positivament en la teva comunicació.

La mentoria era just el que necessitava, vaig poder aclarir tots els dubtes que tenia sobre com establir un calendari editorial i la Roser m’ha donat bons consells i direccions. El que més valore és que no es va quedar només en el pla teòric sinó que em va fer una proposta d’accions clares i específiques per portar a terme en el curt i mig termini. Una hora molt productiva, ho recomane sens dubte!

Cristina
CrenPet, CrenPet
VELA GESTIÓ EMPRESARIAL

Vam optar per fer la consultoria per poder resoldre dubtes i poder tenir una opinió externa sobre la comunicació a internet. Després de la mentoria hem fet canvis, ja que volíem publicar algun contingut que teníem preparat i no ho hem fet per poder seguir els teus consells.

Vaig rebre més informació del que esperava, en cap moment em vaig sentir que estaves venent els teus serveis. Sinó que et preocupaves més del que podíem necessitar.

Mònica
Vela y Asociados, Vela y Asociados
cropped-BMC-principal-1

Moltes gràcies per la teva dedicació, m’ha anat molt bé la teva opinió i n’he tret algunes idees noves que espero implementar en breu.

Teresa
BMC Travel, BMC Travel

Demana’m hora i pregunta’m el teu dubte

87€ + IVA