Hola, sóc la Roser Manté

Ajudo a professionals i petites empreses a treure el màxim rendiment de la seva comunicació digital

Treballo amb professionals i petites empreses que volen treure el màxim rendiment de la seva comunicació digital, ser més visibles en el mercat i connectar amb nous clients potencials.
 • Crec en el poder d’una marca amb personalitat que sap explicar al món les seves fortaleses. I també sé que, massa sovint, cal una mirada externa per identificar què és el que et fa fort i et diferencia de la teva competència
 • Per això, m’agrada escoltar tot el que tens per dir, perquè sé que amagues tresors que poden apropar-te més al teu client ideal.
 • Només cal que trobem el camí per connectar amb ell i generar la confiança que la teva marca es mereix
Roser-Mante
Si tens clar que has de millorar la teva comunicació digital sense fer una gran despesa econòmica però vols un professional experimentat que t’aporti seguretat i convicció, estàs en lloc adequat.

Aquest és el meu ADN…

Vaig decidir especialitzar-me en professionals i pymes amb pressupost limitat perquè jo mateixa m’he trobat en aquesta situació: necessitar moltes coses per accelerar el meu negoci i no trobar una resposta de qualitat adaptada a les meves possibilitats reals.

Veure que la majoria de serveis professionals sempre apunten massa alt, amb preus impossibles, em va permetre identificar un nínxol de mercat desatès on la meva experiència i coneixement seria ben rebut. Així que… aquí estic!

Preparada per donar-te el millor de mi mateixa perquè puguis treure el màxim rendiment de la teva comunicació digital en un format al teu abast i parlant el teu idioma.

Què puc fer per tu?

Coaching digital

Si vols portar tu mateix la comunicació de la teva empresa o marca.

 • T’ensenyo com treballar la teva comunicació digital, perquè puguis portar-la tu mateix.
 • T’acompanyo perquè dissenyis i implementis les estratègies de comunicació, amb l’objectiu d’aconseguir una major visibilitat i repercussió de la teva marca.
 • És a dir: et preparo perquè siguis lliure i autosuficient
  (Do It Yourself – DIY)
Veure els serveis

Serveis online

No tens temps per a la comunicació però creus en la seva importància.

 • M’ocupo, per tu, de crear i gestionar la teva comunicació digital perquè tu et dediquis al que saps fer i et dóna diners.
 • Puc ser la teva veu, portant la comunicació digital de la teva marca amb els serveis de gestió estratègica i gestió de social media.
 • Seré el teu petit departament de marketing i comunicació (Outsourcing).
Veure els serveis

Si necessites més informació, no dubtis a contactar-me!

Preguntes?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

Assumpte

El teu missatge