fbpx

Treballo amb professionals i petites empreses que volen treure el màxim rendiment de la seva comunicació digital, ser més visibles en el mercat i connectar amb nous clients potencials.
  • Crec en el poder d’una marca amb personalitat que sap explicar al món les seves fortaleses. I també sé que, massa sovint, cal una mirada externa per identificar què és el que et fa fort i et diferencia de la teva competència
  • Per això, m’agrada escoltar tot el que tens per dir, perquè sé que amagues tresors que poden apropar-te més al teu client ideal.
  • Només cal que trobem el camí per connectar amb ell i generar la confiança que la teva marca es mereix
Si tens clar que has de millorar la teva comunicació digital sense fer una gran despesa econòmica però vols un professional experimentat que t’aporti seguretat i convicció, estàs al lloc adequat.

Aquest és el meu ADN…

Amb més de 10 anys d’experiència en comunicació i cerca d’informació. Treballo en estratègies de comunicació i en creació de contingut per a webs i xarxes socials, que t’ajudaran a mantenir la comunicació amb els teus clients guanyant temps per a dedicar-los allò que més t’apassiona.

Preparada per donar-te el millor de mi mateixa perquè puguis treure el màxim rendiment de la teva comunicació digital en un format al teu abast i parlant el teu idioma.

Si ets del sector salut i t’interessa millorar la teva reputació i tenir una bona comunicació amb els teus pacients consulta els meus serveis especials per a tu.

Coses que potser no saps de mi

textrovert

una persona expressiva i divertida en textos però tímida en persona

  • El dia 2 de gener és el meu dia. El dia de la introvertida. Diferent a ser tímida. De grups petits. De converses tranquil·les.
  • Sóc més de lletres que de números. Molt més. M’agrada comunicar escrivint.
  • Vaig estudiar Història i em vaig especialitzar en Contemporània perquè volia entendre el món. Després vaig passar a Documentació, que em va obrir les portes al Social Media i a la Content Curation.
  • Si no viatjo fora tinc sensació de no haver fet vacances
  • Sempre porto llibretes i bolis a sobre. Intento carregar també la càmera. Em dedico a escriure per mi i per altres.
  • Sóc de ciutat però m’agrada la vida al poble (per uns dies)

Si necessites més informació, no dubtis a contactar-me!

Preguntes?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

Assumpte

El teu missatge

Roser Manté farà servir aquesta informació que proporciones en aquest formulari per estar en contacte amb tu i passaràs a formar part de la base de dades de Roser Manté, rebent la newsletter i algunes promocions. Si no vols formar part de la família de Roser Manté desclica el botó: