fbpx
Treballo amb professionals i petites empreses que volen treure el màxim rendiment de la seva comunicació digital, ser més visibles en el mercat i connectar amb nous clients potencials.
 • Crec en el poder d’una marca amb personalitat que sap explicar al món les seves fortaleses. I també sé que, massa sovint, cal una mirada externa per identificar què és el que et fa fort i et diferencia de la teva competència
 • Per això, m’agrada escoltar tot el que tens per dir, perquè sé que amagues tresors que poden apropar-te més al teu client ideal.
 • Només cal que trobem el camí per connectar amb ell i generar la confiança que la teva marca es mereix
Roser-Mante
Si tens clar que has de millorar la teva comunicació digital sense fer una gran despesa econòmica però vols un professional experimentat que t’aporti seguretat i convicció, estàs al lloc adequat.

Aquest és el meu ADN…

Amb més de 10 anys d’experiència en comunicació i cerca d’informació. Treballo en estratègies de comunicació i en creació de contingut per a webs i xarxes socials, que t’ajudaran a mantenir la comunicació amb els teus clients guanyant temps per a dedicar-los allò que més t’apassiona.

Preparada per donar-te el millor de mi mateixa perquè puguis treure el màxim rendiment de la teva comunicació digital en un format al teu abast i parlant el teu idioma.

Si ets del sector salut i t’interessa millorar la teva reputació i tenir una bona comunicació amb els teus pacients consulta els meus serveis especials per a tu.

Què puc fer per tu?

Treballem junts

Si vols portar tu mateix la comunicació de la teva empresa o marca.

 • T’ensenyo com treballar la teva comunicació digital, perquè puguis portar-la tu mateix.
 • T’acompanyo perquè dissenyis i implementis les estratègies de comunicació, amb l’objectiu d’aconseguir una major visibilitat i repercussió de la teva marca.
 • És a dir: et preparo perquè siguis lliure i autosuficient
  (Do It Yourself – DIY)
Veure els serveis

Serveis online

No tens temps per a la comunicació però creus en la seva importància.

 • M’ocupo, per tu, de crear i gestionar la teva comunicació digital perquè tu et dediquis al que saps fer i et dóna diners.
 • Porto la comunicació digital de la teva marca amb els serveis de gestió estratègica i gestió de social media.
 • Seré el teu petit departament de marketing i comunicació (Outsourcing).
Veure els serveis

Si necessites més informació, no dubtis a contactar-me!

Preguntes?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

Assumpte

El teu missatge

Roser Manté farà servir aquesta informació que proporciones en aquest formulari per estar en contacte amb tu i passaràs a formar part de la base de dades de Roser Manté, rebent la newsletter i algunes promocions. Si no vols formar part de la família de Roser Manté desclica el botó: