fbpx

Serveis online

No tens temps per a la comunicació

però creus en la seva importància

Amb la meva escolta activa em converteixo en la teva veu. Externalitza el servei de comunicació digital i dóna a conèixer les teves fortaleses.

Seré el teu petit departament de comunicació i m’ocuparé tant de l’estratègia a seguir com de crear els continguts que donin valor a la teva marca i connectin amb nous públics que tu puguis convertir en clients.

  • Vols augmentar la teva visibilitat? (arribar a més gent)
  • Necessites construir una imatge solvent i de confiança per ser una opció real pels teus clients?
  • Necessites destacar-te de la competència?
  • Reconeixes que no tens temps ni pots portar la teva comunicació digital?
  • Necessites augmentar les vendes?

Aquest és un servei a mida per a professionals i petites empreses que ja estan utilitzant les xarxes socials com a canal de comunicació, però ho fan de manera tímida, esporàdica i sense una estratègia eficient que els permeti rendibilitzar tots els esforços (de temps i/o diners) que hi estan invertint.

Seré la community manager de la teva marca

Servei Pla estratègic

serveiplaestrategicPer aconseguir els teus objectius necessites un pla estratègic, que t’oferirà el coneixement suficient per saber com comunicar efectivament i veure’n resultats.

Construiré una estratègia a mida per a què la teva marca sigui visible a internet i connecti amb nous públics potencials, tenint en compte el teu ritme i necessitats comercials.

Parlem?

 

 

Servei gestió estratègica

M’ocuparé de la gestió quotidiana dels teus canals digitals. Gestionaré les teves xarxes socials per aconseguir que els teus objectius es facin realitat:

  • Creació i redacció de continguts.
  • Publicació al blog.
  • Gestió d’email marketing, etc.
  • Tot el que necessites perquè la teva marca estigui viva i activa.
Inverteix el teu temps en el que et dóna ingressos i confia’m la resta

 

 

Servei Engega't

Ets emprenedor/a? Aquest servei t’interessa

servei engegatServei especial per a emprenedors que no tenen presència a les xarxes socials o la seva presència és molt baixa. Quan comences necessites ajuda per aconseguir arribar als teus objectius, necessites visibilitat, però alhora disposes d’un pressupost molt reduït. Tot just comences.

Vols tenir presència a Internet però no saps per on començar?

 

 

Donatunimpuls-LauraInes
Conozco a Roser de la asociación empresaria a la que pertenecemos y en la que hemos compartido jornadas de trabajo. Roser ha demostrado profesionalidad y cercanía, o dicho de otro modo calidad y calidez en su labor. Una de las acciones que llevó a cabo para la asociación ha sido la gestión de la cuenta de Twitter durante la Jornada Alimenta el teu negoci donde sin lugar a dudas su capacidad y conocimiento han sido claves.

Laura Fernandez

Dubtes de quin servei s'adapta millor a tu?

Demana una sessió de valoració