fbpx

Serveis online

No tens temps per a la comunicació
però creus en la seva importància

Amb la meva escolta activa em converteixo en la teva veu.
Externalitza el servei de comunicació digital i dóna a conèixer les teves fortaleses.

Seré el teu petit departament de comunicació i m’ocuparé tant de l’estratègia a seguir com de crear els continguts que donin valor a la teva marca i connectin amb nous públics que tu puguis convertir en clients.

  • Vols augmentar la teva visibilitat? (arribar a més gent)
  • Necessites construir una imatge solvent i de confiança per ser una opció real pels teus clients?
  • Necessites destacar-te de la competència?
  • Reconeixes que no tens temps ni pots portar la teva comunicació online?
  • Necessites augmentar les vendes?

Un blog o un apartat de notícies aportarà un plus d’informació pels vostres actuals i futurs clients, ja que els hi estareu oferint informació actualitzada sobre vosaltres, els vostres serveis i servirà com a nexe de comunicació amb ells. A més, els blogs i una correcta utilització de les xarxes socials aporten reputació, doncs demostren que hi ha coneixement i expertesa en els temes tractats i es genera confiança.

Treballo amb sistemes de content curation per convertir-te en un referent en el teu sector, separant la informació rellevant de la irrellevant. Tindràs contingut per publicar, en diferents formats, per quan no tens prou informació pròpia i seguint una estratègia de marca i de marketing de continguts.

Servei Pla estratègic

Per aconseguir els teus objectius necessites un pla estratègic, que t’oferirà el coneixement suficient per saber com comunicar efectivament i veure els reslutats.

Construiré una estratègia a mida per a que la teva marca sigui visible a internet i connecti amb nous públics potencials, tenint en compte el teu ritme i necessitats comercials.

Implementació y desenvolupament d’estratègies en xarxes socials a través d’un Pla Social Media. Definirem l’estratègia a seguir i sabrem com acostar-nos al teu client ideal per poder invertir els esforços de comunicació i aconseguir d’aquesta manera els objectius plantejats. Estructurarem un calendari editorial, amb el tipus de contingut, freqüència i fonts d’informació rellevants per compartir.

Servei Gestió estratègica

M’ocuparé de la gestió quotidiana dels teus canals digitals. Gestionaré les teves xarxes socials per aconseguir que els teus objectius es facin realitat:

  • Creació i redacció de continguts.
  • Publicació al blog.
  • Gestió d’email marketing, etc.
  • Tot el que necessites perquè la teva marca estigui viva i activa.

Amb una estratègia definida i un calendari editorial, tindràs cada mes contingut propi i de tercers. Redactaré les notícies i els posts per blogs, newsletters i/o xarxes socials per donar-te visibilitat, reputació i ser font d’informació pels teus seguidors, alhora que els mantindràs informats de les novetats del teu sector.

Servei Engega’t

Ets emprenedor/a? Aquest servei t’interessa

Servei especial per a emprenedors que no tenen presència a les xarxes socials o la seva presència és molt baixa. Quan comences necessites ajuda per aconseguir arribar als teus objectius, necessites visibilitat, però alhora disposes d’un pressupost molt reduït. Tot just comences.

Donatunimpuls-LauraInes

Conozco a Roser de la asociación empresaria a la que pertenecemos y en la que hemos compartido jornadas de trabajo. Roser ha demostrado profesionalidad y cercanía, o dicho de otro modo calidad y calidez en su labor. Una de las acciones que llevó a cabo para la asociación ha sido la gestión de la cuenta de Twitter durante la Jornada Alimenta el teu negoci donde sin lugar a dudas su capacidad y conocimiento han sido claves.

Laura Fernandez

Dubtes de quin servei s'adapta millor a tu?

Demana una sessió de valoració