fbpx

Serveis online

No tens temps per a la comunicació
però creus en la seva importància

Amb la meva escolta activa em converteixo en la teva veu.
Externalitza el servei de comunicació digital i dóna a conèixer les teves fortaleses.

Seré el teu petit departament de comunicació i m’ocuparé tant de l’estratègia a seguir com de crear els continguts que donin valor a la teva marca i connectin amb nous públics que tu puguis convertir en clients.

 • Vols augmentar la teva visibilitat? (arribar a més gent)
 • Necessites construir una imatge solvent i de confiança per ser una opció real pels teus clients?
 • Necessites destacar-te de la competència?
 • Reconeixes que no tens temps ni pots portar la teva comunicació online?
 • Necessites augmentar les vendes?

Un blog o un apartat de notícies aportarà un plus d’informació pels vostres actuals i futurs clients, ja que els hi estareu oferint informació actualitzada sobre vosaltres, els vostres serveis i servirà com a nexe de comunicació amb ells. A més, els blogs i una correcta utilització de les xarxes socials aporten reputació, doncs demostren que hi ha coneixement i expertesa en els temes tractats i es genera confiança.

Treballo amb sistemes de content curation per convertir-te en un referent en el teu sector, separant la informació rellevant de la irrellevant. Tindràs contingut per publicar, en diferents formats, per quan no tens prou informació pròpia i seguint una estratègia de marca i de marketing de continguts.

Servei Pla estratègic

Per aconseguir els teus objectius necessites un pla estratègic, que t’oferirà el coneixement suficient per saber com comunicar efectivament i veure els reslutats.

Construiré una estratègia a mida per a que la teva marca sigui visible a internet i connecti amb nous públics potencials, tenint en compte el teu ritme i necessitats comercials.

Implementació i desenvolupament d’estratègies en xarxes socials a través d’un Pla Social Media. Definirem l’estratègia a seguir i sabrem com acostar-nos al teu client ideal per poder invertir els esforços de comunicació i aconseguir d’aquesta manera els objectius plantejats. Estructurarem un calendari editorial, amb el tipus de contingut, freqüència i fonts d’informació rellevants per compartir.

Servei Gestió estratègica

M’ocuparé de crear contingut pels teus canals digitals per aconseguir que els teus objectius es facin realitat:

 • Creació i redacció de continguts.
 • Publicació al blog.
 • Gestió d’email marketing, etc.
 • Tot el que necessites perquè la teva marca estigui viva i activa.

Amb una estratègia definida i un calendari editorial, tindràs cada mes contingut propi i de tercers. Redactaré les notícies i els posts per blogs, newsletters i/o xarxes socials per donar-te visibilitat, reputació i ser font d’informació pels teus seguidors, alhora que els mantindràs informats de les novetats del teu sector.

 • Aconseguiràs tenir una estratègia de continguts
 • Un blog amb publicacions constants i rellevants
 • Un calendari editorial alineat amb els teus objectius
 • Tranquil·litat de saber que la teva comunicació va per bon camí

Servei Engega’t

Ets emprenedor/a? Aquest servei t’interessa

Servei especial per a emprenedors que no tenen presència a les xarxes socials o la seva presència és molt baixa. Quan comences necessites ajuda per aconseguir arribar als teus objectius, necessites visibilitat, però alhora disposes d’un pressupost molt reduït. Tot just comences.

Donatunimpuls-LauraInes

Conozco a Roser de la asociación empresaria a la que pertenecemos y en la que hemos compartido jornadas de trabajo. Roser ha demostrado profesionalidad y cercanía, o dicho de otro modo calidad y calidez en su labor. Una de las acciones que llevó a cabo para la asociación ha sido la gestión de la cuenta de Twitter durante la Jornada Alimenta el teu negoci donde sin lugar a dudas su capacidad y conocimiento han sido claves.

Laura Fernandez

Dubtes de quin servei s'adapta millor a tu?

Demana una sessió de valoració