Serveis online

No tens temps per a la comunicació però creus en la seva importància.

Amb la meva escolta activa em converteixo en la teva veu. Externalitza el servei de comunicació digital i dóna a conèixer les teves fortaleses.

Seré el teu petit departament de comunicació i m’ocuparé tant de l’estratègia a seguir com de crear els continguts que donin valor a la teva marca i connectin amb nous públics que tu puguis convertir en clients.

  • Vols augmentar la teva visibilitat? (arribar a més gent)
  • Necessites construir una imatge solvent i de confiança per ser una opció real pels teus clients?
  • Necessites destacar-te de la competència?
  • Reconeixes que no tens temps ni pots portar la teva comunicació digital?
  • Necessites augmentar les vendes?

Aquest és un servei a mida per a professionals i petites empreses que ja estan utilitzant les xarxes socials com a canal de comunicació, però ho fan de manera tímida, esporàdica i sense una estratègia eficient que els permeti rendibilitzar tots els esforços (de temps i/o diners) que hi estan invertint.

Seré la community manager de la teva marca

M’ocuparé de la gestió quotidiana dels teus canals digitals. Construiré una estratègia a mida per a què la teva marca sigui visible a internet i connecti amb nous públics potencials, tenint en compte el teu ritme i necessitats comercials i gestionaré les teves xarxes socials per aconseguir que els teus objectius es facin realitat:

  • Creació i redacció de continguts.
  • Publicació al blog.
  • Gestió d’email marketing, etc.
  • Tot el que necessites perquè la teva marca estigui viva i activa.

Inverteix el teu temps en el que et dóna ingressos i confia’m la resta

Necessites un suport puntual en la teva comunicació digital o estàs organitzant un acte en el que t’agradaria tenir-hi presencia en directe via xarxes socials.

El servei de Community Manager per a un dia et permet externalitzar la teva comunicació a les xarxes socials durant una jornada o en moments concrets. El llançament d’un nou servei (taller, acte…) o producte necessita una dedicació en comunicació especial que et treu temps dedicat a les altres gestions de la teva empresa.

Community Manager per a un dia s’adapta a les teves necessitats puntuals. Gaudeix del moment deixant en bones mans la teva comunicació.

Demana’m pressupost

Donatunimpuls-LauraInes
Conozco a Roser de la asociación empresaria a la que pertenecemos y en la que hemos compartido jornadas de trabajo. Roser ha demostrado profesionalidad y cercanía, o dicho de otro modo calidad y calidez en su labor. Una de las acciones que llevó a cabo para la asociación ha sido la gestión de la cuenta de Twitter durante la Jornada Alimenta el teu negoci donde sin lugar a dudas su capacidad y conocimiento han sido claves.

Laura Fernandez

Dubtes de quin servei s'adapta millor a tu?

Demana una sessió de valoració