fbpx

Com puc tenir un calendari editorial?

comtenircalendarieditorial

Cada divendres m’assec i repasso el calendari de les xarxes socials meves i dels meus clients. Em preparo pel que sortirà publicat i miro si hi ha alguna cosa que s’ha de modificar. Sempre hi ha canvis d’última hora.

El dilluns em poso música (sempre la mateixa llista de Spotify) i em dedico a escriure i escriure. Si tinc una estona busco fotos. Sinó ho deixo per quan toca programar.

Un cop al mes programo tots els posts del mes següent. Edito els posts.

Però és una setmana sencera, uns mesos abans, quan he planificat tot el contingut que apareixerà a les xarxes socials el següent any. Una setmana a la que em dedico en exclusiva a planificar.

Així és com planifico, escric i programo el meu calendari editorial.

Segurament penses que tinc aquest calendari perquè em dedico a la generació de contingut. Sí, és la meva feina principal. Però no. No tinc aquest calendari exclusivament per aquesta raó. Sinó perquè he descobert que tenint aquesta manera de treballar sóc molt més productiva, no dono voltes sobre què publicar cada vegada que veig que em toca publicar i sincerament crec que planificant la vida es veu millor.

Ja hem començat l’any i estem a mitjans de gener, has vist moltes publicacions que et parlaven de com publicar al teu blog i a les teves xarxes socials, sobre ser més productiu, aconseguir objectius… Però totes aquestes publicacions es van fer al desembre. Desembre, un mes que si tens negoci amb productes vas de bòlit amb les festes nadalenques. I si tens serveis et preocupes de com acabar l’any amb condicions. No estàs en aquest moment per posar-te a fer cursets.

Així que sí, una mica més tard, però quan ja estem al 2018 i ens comencem a plantejar com farem realitat aquests objectius que ens hem marcat mentre menjàvem el raïm, o als sopars d’empresa.

I jo et dic: 5 dies. Reserva 5 dies.

Són els dies que necessites per planificar els continguts pel teu blog i les teves xarxes socials.

 

Related Posts

Leave a reply

Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.

Aquesta pàgina web utilitza cookies Utilitzem cookies pròpies i de tercers per l’anàlisi dels teus hàbits de navegació i realitzar estudis estadístics, mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències i compartir o mostrar contingut d’aquest lloc web a xarxes socials. Pots obtenir més informació a la nostra Política de Cookiesplugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies