fbpx

Primer taller Tria la teva xarxa

primer-taller

La foto que il·lustra el post d’avui no és només una foto d’un taller, o la primera foto del primer taller de Tria la teva xarxa. És la foto d’un abans i un després.

Fa poc em vaig tirar la manta al cap i vaig tenir la “brillant” idea de fer un taller presencial. Brillant ho poso en cometes perquè és ben normal fer tallers o sessions presencials però si em coneixeu sabreu que no sóc especialment extravertida i que parlar amb públic em costa. Però em vaig asseure amb mi mateixa i vaig tenir una xerrada seriosa. Ho havia de fer. Fa un any no m’hagués ni plantejat fer-ho i veure la foto em demostra que sí, ho he fet.

Com tot hi ha coses positives i negatives, que queden per valoració pròpia, coses a millorar i coses a celebrar.

Primer taller Tria la teva xarxa

El dissabte 3 de desembre es va fer a l’Almazen de Dins el taller/workshop Tria la teva xarxa. Va ser un taller en petit comitè on vam poder parlar de la necessitat de tenir una estratègia comunicativa, de qui som com a marca i  a qui ens dirigim, dels objectius que ens hem de plantejar per saber què volem dir. Vam veure les principals xarxes socials i com ens poden beneficiar per a donar a conèixer la nostra empresa o marca.

Va ser un matí de treball, matí que va passar ràpid. I on vam fer una pinzellada de les necessitats per comunicar efectivament, basant-nos amb els exemples de les participants. Amb interacció, va ser un taller dinàmic i participatiu, on cadascuna de nosaltres hi vam poder dir la nostra i resoldre dubtes, donar idees i poder dibuixar una petita estratègia.

Si estàs interessada en participar a un taller presencial per conèixer com crear una estratègia de comunicació efectiva i quines són les millors xarxes socials per a la teva empresa apunta’t aquí i t’avisaré quan en realitzi un.

Related Posts

Leave a reply

Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.