fbpx

Què pots esperar aquest estiu d’aquest blog?

Juliol. Finalment ha arribat el juliol amb les seves coses bones i les seves coses dolentes. Hi ha qui aprofita aquests mesos d’estiu per fer alguna pausa a la feina i treballar més en el que podríem considerar “portes endins”. Canviar algun servei, mirar quines parts de la web fallen, fer un curset, posar-se al dia…

Al juliol i a l’agost estaré treballant.

Treballant en la meva marca i treballant pels meus clients. Però el ritme serà més estiuenc que jo en dic. Perquè com ja vaig explicar a Instagram fa dos dies, per mi l’estiu és com un canvi. M’agraden molt les estacions, m’agrada molt viure a una zona on tenim 4 estacions i que es poden notar més o menys. Però és l’estiu el que, sense ser l’estació que més m’agrada, em canvia més.

S’abandonen les presses, s’allarga el dia, la música i les lectures es converteixen en aliades lleugeres. No deixaré de treballar i d’escriure. Continuaré escrivint continguts pel blog i per les xarxes. No tancaré per vacances, tot i que marxi de vacances. Però els continguts que us oferiré aquestes setmanes canviarà una mica.  A les xarxes serà de lectures d’estiu. De llegir mentre prens el sol a l’hamaca. De gaudir de les estones mortes. M’acompanyarà el hashtag #storytellingquotidia.

I al blog durant el juliol trobaràs consells, trucs o idees per si estàs plantejant fer canvis en la teva comunicació. Són consells i idees que no només parlaran d’eines amb les que treballar sinó també com podeu desconnectar de la feina o com crear rutines matineres. A l’agost et portaré resums del que hem estat parlant en aquest blog. Posts recuperats i ordenats per temàtiques (estratègies, xarxes socials, content curation…) i seguint un fil conductor que t’ajudi a unir els punts per una bona comunicació. Ens veurem per aquí o xarxes, sota el hashtag #storytellingquotidià?

Related Posts

Leave a reply

Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.