fbpx

Com saber si externalitzar els continguts

externalitzar els continguts

Fa uns dies vaig assistir a un networking. Allà vaig coincidir amb tot de dones que han decidit convertir la seva passió en una feina. I totes teníem el mateix problema. La falta de temps.

I aquesta falta de temps afecta també a la nostra feina, quan estem soles, o amb un equip molt petit. Perquè el nostre fort és ser creatives. Cada una en el seu àmbit. Però quan ens toca treballar en un àmbit que no és el nostre ens trobem amb dificultats. Dificultats que moltes vegades ens posem nosaltres mateixes, des del punt de vista de poques ganes de treballar en allò que no ens agrada. Però sabem que és necessari. Necessari per tirar endavant el nostre negoci.

I crec que aquesta idea la tenim ben apresa, però no acabem de fer el pas. No acabem de buscar ajuda per tirar endavant, de formar un equip o d’externalitzar algunes tasques.

Com pots saber si és el moment d’externalitzar la teva comunicació?

Has fet el pas per tenir un blog i unes xarxes socials optimitzades però després de dos mesos han quedat abandonades. Idees en tens, i moltes, però et falta temps per seure a escriure.

Et falten eines per escriure bé. Les idees les tens però el do de l’escriptura no. Asseure’t a escriure se’t fa una muntanya i només tens llistes i més llistes de possibles posts que podries escriure. Idees.

Ets conscient que amb una persona que es dediqui als continguts, tu et pots dedicar a altres tasques de la teva empresa en el que ets més bona. Els la cap de la teva empresa, ets qui té les idees i la part creativa. I la teva feina ha de ser aquesta, no estar pendent d’altres tasques que no se’t donen bé.

Tens la seguretat que tractes amb persones especialitzades, que saben trobar les notícies més interessants del teu sector i comunicar-ho per donar un valor afegit als teus lectors i, a més, diferenciar-te de la resta.

Vols crear un equip. Estàs sola en aquest món emprenedor i vols tenir un equip, no en el sentit de fer créixer físicament l’empresa, però sí de sentir-te més acompanyat i de poder comptar amb persones al teu costat, que t’aportaran idees i noves formes de veure les coses.

 

Segurament fer aquest pas et fa por. Moltes coses et poden passar pel cap: que si no podré pagar-ho, que si no tindré el control, que si no seré jo… però la veritat és que més car i menys control tindràs si no tens algú al teu costat. Perquè, et falten hores per fer-ho tot.

Vols que parlem de com pots externalitzar tota la teva comunicació, només una part o aprendre a organitzar-la perquè sigui eficient? Demana’m una sessió!

Related Posts

Leave a reply

Lo siento, debes estar conectado para publicar un comentario.
es_ES