fbpx

El Club del Contingut obre les portes

Les meves primeres troballes d’informació durant els primers dies del confinament tenien a veure amb coworkings. Es van escriure molts articles sobre el fet de teletreballatr (i encara se n’escriuen molts) i també ens vam trobar d’un dia per l’altre amb notícies que explicaven el boom dels coworkings per passar l’endemà a la gran crisis.

Els coworkings

M’agraden molt els coworkings i altres variants, on poder trobar-se amb altres emprenedores tot i que m’agrada treballar al meu espai i no sé si em sentiria tant a gust en un espai tan obert. Vaig llegir llegir un article sobre com els espais oberts no ajudaven a la creativitat dels introvertits i vaig pensar que tenia molta raó. Jo a qualsevol coworking buscaria el meu racó. Aquella zona que em deixés explorar totes les meves idees. I en certs moments sí, passejar per la sala i parlar una estona curta amb algú.

Quantes vegades has volgut treballar al teu aire, a les teves hores però rebre feedback de companys de coworking?

Quantes vegades has volgut treballar a casa però tenir companys de feina?

Un coworking virtual.

Els tallers que no es van fer

Quan va arribar el confinament estava treballant per oferir nous tallers. Tenia un espai per poder-me reunir amb 4-5 emprenedores, empresàries, que volguessin treballar en el contingut per a les seves xarxes socials, pel seu blog, per a la seva newelstter. Ens trobaríem 4 vegades a l’any. Intercanviaríem idees. I tot es va aturar.

I fa poc vaig sentir a parlar dels Hoffice.

Els Hoffice

Saps què és el Hoffice?

Un dia llegint vaig descobrir aquesta manera de treballar, mig a casa mig a l’oficina. Però no a casa teva. Treballar a casa d’algú un cop al mes, a l’any. Treballar acompanyat i buscar així nous punts de vista.

Hoffice. Podria existir això aquí?

I de la unió de les coses, durant els últims mesos he estat treballant en El Club del Contingut

El Club

El Club no és un club. No hi haurà reunions setmanals o mensuals per fer networking, no hi haurà masterclasses, no hi haurà..

No, el Club del Contingut no és un club entès així. Hi haurà networking i reunions quan cadascú ho necessiti, hi haurà una biblioteca perquè siguis tu qui decideixis quan vols aprendre, hi haurà feedback quan el demanis. És un espai online perquè t’inspiris i treballis en els teus continguts. Al teu aire. Sense pressa.

Vols venir a fer un cafè al Club del Contingut?

Related Posts

Leave a reply

Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.