fbpx

Buscar inspiració per evitar la temuda pàgina en blanc

buscarinspiracio

En el post anterior us explicava que Pinterest i Feedly eren les meves fonts principals d’inspiració. També el que em pregunten els clients i amistats, o dels grups de Facebook.

Com utilitzo aquestes xarxes com a punt informatiu i d’inspiració?

El primer pas és saber per a qui estic escrivint. Coneixent el meu client ideal i les problemàtiques que més li interessa resoldre sobre el tema del que tracto faig una llista de paraules clau. Aquestes paraules clau són les que m’han de servir per poder buscar després a cada eina diferents fonts d’informació.

Utilitzant els cercadors de Pinterest i de paraules clau de Feedly faig una primera cerca. A Pinterest és fàcil anar saltant d’una font d’informació a altra, d’un pin a altre. Cada pin té la opció de guardar, compartir o veure més, des de la mateixa pàgina d’inici. Al clicar “més” s’obren diferents pins amb temàtiques similars i d’aquesta manera s’amplien les possibilitats de trobar inspiració.

Els comptes que trobo més interessants els segueixo. I així vaig creant punts d’informació.  La meva pàgina d’inici es va omplint de tota la informació que repinnegen els comptes que segueixo més de propostes que fa el mateix Pinterest al detectar el que m’interessa.

Busco una estona al dia per entrar a aquestes plataformes i mirar quines són les últimes novetats. Si m’interessa el que s’escriu ho guardo en boards o carpetes temàtiques. Cada carpeta té un nom, una paraula clau, que em serveix per a l’hora de buscar inspiració sobre aquella temàtica. Sobre Pinterest, com que té la possibilitat d’anar saltant d’un pin a altre és molt fàcil desconncentar-se i no focalitzar sobre el que estem buscant. Així que després de fer una primera repassada dels pins publicats i guardar els que m’interessen, em puc centrar en buscar a cada carpeta aquelles notícies que realment m’interessa llegir en calma.

D’aquesta manera estic creant una font d’informació i inspiració per poder escriure nous posts o per tenir notícies per a publicar a les diferents xarxes socials. I això em treu també l’estrès de pensar què publicar a les xarxes socials quan no tinc tantes notícies pròpies per anunciar i se’ns demana estar present diàriament a les xarxes.

Related Posts

Leave a reply

Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.