fbpx

5 passos per crear un calendari editorial

crear calendari editorial

Com va aquest gener? Ja has començat amb els propòstits d’any nou? Estàs avançant amb els teus hàbits? O al contrari, t’està costant aquest inici de gener?

Com et vaig explicar la setmana passada jo ja tinc bastant adaptada la meva rutina però també és cert que vaig fer una bona part de la feina al desembre, els dies previs a Nadal. Van ser els dies que em vaig asseure a preparar el que seria el calendari editorial d’aquest 2019. Sí. Tot el calendari editorial. No et negaré que conec gent que ho prepara a l’estiu, que a l’agost ja té tot el contingut per l’any següent fet.

Els 5 passos per calendaritzar la meva comunicació

Però jo no. Jo ho preparo al desembre. El contingut del post el defineixo durant aquestes setmanes prèvies al canvi d’any. El de les xarxes podriem dir que tinc la idea general. Cada dia de la setmana té una paraula clau, una temàtica.

Però el contingut pròpiament dit el preparo trimestralment. Cada tres mesos m’assec amb el calendari editorial i em poso a escriure. Escric totes les notícies del blog. I cada mes escric el contingut per a les xarxes socials. Excepte quan és contingut, en el cas de les quotes per exemple, que no caduca, que el deixo fet trimestralment. O també en el cas de contingut d’actualitat, que el deixo reservat per dedicar-li una estona setmanalment.  I sí, deixo espai a la improvització. Sempre hi ha el moment d’haver de fer canvis a última hora perquè l’actualitat així ho demana.

Aquest calendari editorial el preparo seguint 5 passos. Des de l’elecció dels objectius de venda a la tria de títols pels posts. Passant per l’organització de les temàtiques segons objectius.

I la tranquil·litat que em dóna saber que tinc sobre la taula un calendari amb les temàtiques de les que haig de parlar i quan ho haig de fer m’ajuda a poder treballar més centrada.

Si vols descobrir aquest metòde de 5 passos tens Planifica el teu contingut. Una guia que t’acompanya pas per pas per tenir el teu calendari editorial anual, trimestral o mensual. Tu tries com et vols adaptar.

Ets de les que prefereixes asseure’t un matí a treballar mà a mà amb mi i altres emprenedores com tu, fer networking i sortir amb el teu calendari preparat?

Apunta’t perquè t’avisi quan faci el proper workshop sobre Planifica el teu contingut.

Related Posts

Leave a reply

Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.

Aquesta pàgina web utilitza cookies Utilitzem cookies pròpies i de tercers per l’anàlisi dels teus hàbits de navegació i realitzar estudis estadístics, mostrar-te publicitat relacionada amb les teves preferències i compartir o mostrar contingut d’aquest lloc web a xarxes socials. Pots obtenir més informació a la nostra Política de Cookiesplugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies