fbpx

5 llibres que tinc a l’oficina

5llibres

Sóc, o era, una lectora voraç. Ho poso en passat perquè em costa trobar actualment temps per llegir. Però si tinc la oportunitat i un bon llibre trobo qualsevol moment per llegir (a la cua del bus és un lloc habitual).

Prefereixo llegir novel·les de tot tipus que llibres d’empresa o feina. Per això moltes vegades els d’empresa els agafo de la biblio, faig una lectura ràpida i en prenc quatre apunts, i els torno. No els tinc com a llibre de consulta. Excepte algun.

Hi ha llibres que són per fullejar més d’una vegada

Plan Social Media y Community Manager de Julián Marquina-Arenas: Junt amb el Como monetizar las redes sociales de Pedro Rojas i María Redondo són dos llibres que m’acompanyen cada vegada que planifico noves campanyes o noves estratègies. Tinc marcades pàgines, amb els seus consells o passos a seguir. Són dos referents, sobretot des de la part més bibliotecària en Julián, que segueixo des dels meus inicis universitaris.

El Content Curator, de Javier Guallar y Javier Leiva-Aguilera: Hauria de dir llibre clau? Un abans i un després de conèixer aquest terme i d’estudiar-lo sota la tutela dels dos Javiers. És de consulta obligada pel dia a dia i em resol més d’un dubte.

Las 10 aristas de emprender de Extraordinaria: Després de 3 anys, aquest ja serà el quart, formant part d’aquesta comunitat, havia de tenir aquest llibre. Els seus capítols dedicats a cada àmbit de l’empresa i de l’emprenedoria, amb els seus consells i passos a seguir són d’obligada lectura. Però a més a més qui hi escriu i els testimonis són companyes de viatge i emociona compartir moments així amb elles.

Working Happy de Txell Costa: No sé qui va ser primer, la Txell o el llibre. Sí, sí que ho sé. La Txell, amb una conversa tot dinant fa uns anys. Conversa que va servir per posar els primers maons de la meva empresa aprofitant una visita meva per Girona. Crec que d’aquella conversa i de les idees que en van sortir en queda poc a Roser Manté Comunicació però sí que tinc clar que va ser el primer pas. I com a primer pas el més important.

Aquests dies d’agost, i els de juliol, algunes d’aquestes lectures han estat revisades i rellegides, per poder planificar la tornada.

Em recomanes alguna altra lectura interessant?

 

Related Posts

Leave a reply

Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.