fbpx

Com fer un Twitter Moments per explicar una jornada

twitter moments

Les històries són poderoses i atrapen als lectors. Moltes vegades les històries estan formades per diferents visions o diferents moments. Twitter Moments dóna la possibilitat d’ajuntar aquestes visions i moments en un sol espai. És un recurs que ha facilitat Twitter per agrupar diferents tweets formant una història.

Però, i els fils?

Els fils són tweets seguits sobre un tema concret escrits per la mateixa persona. És quan es vol explicar una cosa que supera els 240 caràcters i habitualment es comença amb un “Com es poden fer twitter moments per jornades. Segueix el fil”. La diferència és que en el fil hi haurà tota l’explicació punt per punt, i en un Moment són tweets de diferents comptes, de diferents moments…

Els beneficis d’utilitzar Twitter Moments en una jornada és que pots recopilar tota la informació que es comenta per diferents usuaris sobre la jornada. Apart, altres beneficis de Twitter Moments és poder recopilar informació sobre una temàtica concreta, recomanar altres comptes que siguin interessants, fer llistes…

Crear un Twitter Moments es pot dividir en 5 passos

 

moments5

El primer pas és entrar a Twitter i des del perfil propi clicar a Moments

 

moments1

 

Quin títol li vols donar al teu Twitter Moments? La foto la pots afegir després, triant una foto dels tweets que formen part de Moment o escollir una de la teva galeria d’imatges.

moments2

 

Fes una cerca dels tweets que vols publicar. Si es tracta d’una jornada, segurament tindrà un hashtag especial i pots fer la cerca per aquest hashtag.

moments3

Afegeix els tweets que t’interessin. Aquests tweets els pots reordenar segons l’interès que tinguis a l’hora de crear la història.

 

moments4

Quan el Moment estigui creat el pots publicar.

Una vegada publicat has de tenir en compte que el pots editar més endavant per afegir contingut, el pots enviar per missatge directe (DM), copiar el link i compartir-lo per altres xarxes o en el blog o publicar-lo al teu timeline com un tweet més.

Related Posts

Leave a reply

Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.