fbpx

Tria la xarxa que més beneficia la teva marca

talleralavistav1

 

Possiblement ja has triat a quina xarxa social et sents més còmode publicar o has entrat a la que els teus clients diuen que hi són. Potser fins i tot has fet un petit estudi per conèixer quina et beneficia més.

Però tot i així estàs estancada en els continguts que ofereixes. Intentes variar de contingut però no acabes de tenir èxit, fas el que fan els altres però no obtens els resultats desitjats. I publiques sense una estratègia definida ni un calendari a dos mesos vista com a mínim.

Et vull ajudar a que la teva presència a les xarxes socials sigui més rendible. A que comencis el 2017 amb una estratègia i idees fresques.

Per aquesta raó el dia 3 de desembre faré un taller presencial a Barcelona. Un taller on treballarem per conèixer quina és la xarxa social que beneficia més a la teva marca i com optimitzar-la per aconseguir seguidors.

El taller serà de treball. Vull que quan acabem hagis vist diferents exemples d’altres marques i com creen contingut que aconsegueix engagement, tinguis apunt un calendari pels propers mesos i el cap ple d’idees noves.

 

Així que no esperis més i apunta’t

Save

Save

Related Posts

Leave a reply

Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.