fbpx

Porta la comunicació de la teva empresa o marca

És un servei orientat a la formació específica i ajustada a professionals i petites empreses que volen liderar i gestionar la seva comunicació online.

  • Veus que la seva competència està fent “coses” a internet i tu sents que t’estàs quedant enrere.
  • El teu pressupost és limitat i vols aprendre a fer-ho tu?
  • Has obert perfils a les xarxes socials però no estàs satisfet? No saps què publicar, no tens temps, no aconsegueixes resultats reals, etc.

Tots els PROGRAMES DE COACHING DIGITAL estan 100% orientats a resultats.

PROGRAMA FOCUS PLAN

Crea l’estratègia adequada perquè la teva marca destaqui i connecti amb nous clients.

Durant 10 sessions crearem el camí de la teva comunicació, perquè arribis als teus objectius sense donar voltes i amb seguretat. T’acompanyaré en aquest camí, guiant-te i mostrant-te les indicacions perquè facis aquest camí amb la màxima seguretat possible.

És un programa tutoritzat, amb contingut específic aplicable a la teva marca i amb el meu suport continuat (email i skype, valorant també tutories presencials).

El camí continuarà després de les 10 sessions però seràs capaç de caminar sol, amb el teu mapa creat. Si necessites tindràs una brúixola al teu costat per consultar-la en encreuaments complicats.

Content Curation
Com oferir contingut de qualitat i convertir-te en un referent

Tots fem curació de continguts

En el nostre dia a dia ens movem per la informació que rebem i que oferim. Som com punts d’informació que, al dia de les novetats, ho expliquem als nostres companys, amics, coneguts.

Per què has d’implementar curació de continguts a la comunicació digital de la teva marca?

  • Seràs capaç de trobar informació d’utilitat sobre el teu sector, separant la informació irrellevant de la rellevant
  • Tindràs contingut per publicar, en diferents formats, per quan no tens prou informació pròpia i seguint una estratègia de marca
  • Et diferenciaràs de la competència, amb contingut de qualitat i demostrant que estàs al dia de les noves tendències
Apunta't i sigues content curator

 

Planifica el teu contingut

Amb un acompanyament i exercicis d’exemple, podràs planificar el contingut per publicar al teu blog i a les teves xarxes i aconseguir la visibilitat que desitges.

En aquest ebook t’explicaré com establir els continguts que compartiràs en el teu blog d’acord amb els teus objectius, et donaré alguns consells i idees per poder publicar a les xarxes socials i sobretot, veuràs que planificant la vida es viu millor.

 

Dubtes de quin servei s'adapta millor a tu?

Demana una sessió gratuïta de valoració