fbpx

Stay wise

Les xarxes socials són canviants.

Aquí pots trobar els recursos que t’ajudaran a tenir una comunicació online més constant i fluïda. Amb vídeoconsells, trucs i guies.

També trobaràs lectures recomanades, agenda de l’emprenedora i l’atelier, la columna on explico com és la vida d’una emprenedora de comarques

recurs del mes

Arquetips de marca, el test

He fet un test perquè sàpigues com és la teva personalitat de marca i en què t’has de centrar quan escrius i comparteixes continguts. Si estàs en el procés de crear una marca o si la tens creada però vols veure si comuniques el que vols comunicar segons la teva personalitat de marca, pots saber-ho en aquest test.

GUIES

Les guies L’arquetip de marca i el seu contingut t’ajuden, amb exercicis i exemples de marques grans i petites, a trobar la teva veu i escriure contingut per a les xarxes socials i el blog seguint una lògica de personalitat.

Per les marques és de gran utilitat definir-se amb una personalitat o arquetipus. Amb aquesta personalitat aconseguim connectar amb els seguidors que més s’identifiquen amb la nostra marca.

També en el contingut, l’arquetipus t’acompanya.

VÍDEOS

Properament

AGENDA

8-9 juny 2019: Emprencamp: Jornada sense ànim de lucre per a emprenedores. Es fan dues sessions, el dia 8 de juny i el dia 9 de juny, amb programa igual en els dos casos. Es fa a a Casa les Germanes, una casa rural a un poblet de la Segarra.

la biblioteca

RECURSOS RECOMANATS

California Typewriter: Documental sobre les màquines d’escriure. Artistes de diferent nivell expliquen com treballen amb elles i com, gràcies a escriure en “analògic” podem veure el seu procés creatiu i le snotes a peu de pàgina.

Tom Hanks Changes the Ribbon on a Typewriter: Petit vídeo que va gravar Tom Hanks per Vanity Fair on ensenya com canviar la tinta d’una màquina d’escriure. Val la pena veure la seva cara quan escolta el “click” quan acaba el paper. Amor a escriure a màquina.