fbpx

Stay wise

Les xarxes socials són canviants.

Aquí pots trobar els recursos que t’ajudaran a tenir una comunicació online més constant i fluïda. Amb vídeoconsells, trucs i guies.

També trobaràs lectures recomanades, agenda de l’emprenedora i l’atelier, la columna on explico com és la vida d’una emprenedora de comarques

recurs del mes

Arquetips de marca, el test

He fet un test perquè sàpigues com és la teva personalitat de marca i en què t’has de centrar quan escrius i comparteixes continguts. Si estàs en el procés de crear una marca o si la tens creada però vols veure si comuniques el que vols comunicar segons la teva personalitat de marca, pots saber-ho en aquest test.

GUIES

Les guies L’arquetip de marca i el seu contingut t’ajuden, amb exercicis i exemples de marques grans i petites, a trobar la teva veu i escriure contingut per a les xarxes socials i el blog seguint una lògica de personalitat.

Per les marques és de gran utilitat definir-se amb una personalitat o arquetipus. Amb aquesta personalitat aconseguim connectar amb els seguidors que més s’identifiquen amb la nostra marca.

També en el contingut, l’arquetipus t’acompanya.

VÍDEOS

Properament

Screenshot_2019-04-10 Roser Manté ( rosermante) • Fotos y vídeos de Instagram
London

La city. Visitada un diumenge amb una xocolata calenta no és el mateix però perduda entre grans edificis m’imagino un…

1 2

AGENDA

27 abril 2019: Talentària. Jornada anual sobre talent femení i territori. Solsona.

la biblioteca