fbpx

Com fer Rich Pins a Pinterest

rich pins

Navegueu buscant inspiració per Pinterest i veieu sota les imatges que consulteu en petit la web d’on han estat extretes. Si hi cliqueu aneu directe a la web i sense adonar-vos afavoriu el tràfic cap a la web en qüestió. Us pregunteu: Quan deuen haver pagat per tenir aquesta promoció? Perquè tenir un anunci de la web així ha de ser sota pagament (encara que diguin que les xarxes socials són gratis, bé que hem de pagar per aconseguir visibilitat, no?) i això només ho poden fer grans marques.

Doncs la veritat és que aquest raonament és d’allò més erroni. Poder tenir el nom de la web i l’adreça ben visible no costa res. És una característica de Pinterest que es diu “rich pins” i ens aporta diferents beneficis:

  • Dónen imatge de professionalitat a la persona/ empresa que ho pinneja.
  • Si actualitzes el post amb informació nova, automàticament Pinterest també ho renova en aquests pins, evitant que la informació es perdi o hi hagi enllaços que no funcionen
  • Augmenten les visites a la pàgina web original, que unit a una estratègia de publicació a Pinterest, la marca aconsegueix una major visibilitat.
  • Si afegeixes un “Pin it” a la teva web, permets que els teus continguts siguin pinnejats pels teus lectors d’una manera més senzilla. I podràs seguir a través del rich pin qui està pinnejant el teu contingut

Aconseguir un rich pin és força senzill. Primer de tot has d’accedir a aquest link: Rich Pin Validator i seguir els passos que t’indiquen (recorda posar el nom dels domini amb http://). Al cap d’una hora rebràs un correu de Pinterest i a partir d’aquí, cada vegada que publiquis un pin sortirà la teva web automàticament en la descripció. Visibilitat fàcil.

Related Posts

Leave a reply

Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.