fbpx

No crec que emprendre sigui fàcil

emprendre-no-facil

Arran d’una experiència personal (una amiga em demanava consell sobre fer el salt a la piscina) la meva parella em deia que m’havia de dedicar a això. A aconsellar nous emprenedors. A explicar la meva experiència. Li vaig contestar que no. Que coneixia molta gent que ho feia, molts bloggers, i no m’agradava.

Negativa per naturalesa que sóc, o realista depenent com es miri, quan llegeixo aquests posts tant motivadors tipus “vaig deixar la feina fa 3 mesos i ja guanyo més que abans” penso: i abans què cobraves? 5 duros? Perquè a mi no em surten els càlculs. No veig la vida, la meva, tant de color de rosa i perfecte.

No crec que emprendre sigui fàcil.

No crec que amb quatre dies ja tinguis la teva vida solucionada. Que el treball serà un regal. És cert que no treballo 12-14 hores diàries per tirar endavant, però sí que puc dir que mentre estic desperta una part de la meva ment està ocupada en el negoci. Potser massa i tot.

Sóc de les que si escrivís posts sobre la vida emprenedora no serien d’una vida perfecta a Instagram. No hi haurien molts marrons, però tampoc meravellosa. No em surt de dintre. Massa crítica amb mi mateixa.

Per això, mentre encara pensava en com estructurar els TOP5 que vaig fer algun cop via Stories i que he pensat en recuperar en format blog (i així poder explicar-los millor, jo que sóc d’escriure molt), vaig pensar: i si els estructures explicant com és la vida emprenedora en el teu cas?

Ja us aviso. No és de color de rosa. Tampoc negra. És real. Però tant real com la teva i la del veí de més avall. Cadascú té la seva pròpia realitat.

Encara hi dono voltes i li donaré unes quantes més, però… t’interessaria saber trucs de backoffice, cursos que he fet o faig, recursos que consulto, com i quan vaig fer el salt, com m’organitzo i com me les apanyo en el dia a dia?

Encara estic pensant en quin format fer-ho, serà un Stories un cop al mes en format TOP5? Però pels subscriptors hi haurà un especial. Un TOP5 més extens i més explicat del que permet un stories?

Encara estic pensant ben bé com t’ho presentaré, així que estic oberta a propostes. Deixa el teu comentari o escriu-me.

Related Posts

Leave a reply

Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.