fbpx

Els meus hàbits d’escriptura per organitzar la meva marca

habits escriptura

Podríem dir que al gener és quan ens plantegem nous objectius i nous hàbits. Siguin personals o d’empresa. Hi ha qui al setembre fa el repàs de com van aquests hàbits, en un intent d’aprofitar aquests darrers mesos per complir amb el proposat. Jo sóc d’aquestes.

Com a curiositat us diré que existeix un dia per desfer-se dels propòsits d’any nou (17 de gener).

A nivell empresa els hàbits que fa temps que tinc però que aprofito aquestes parades per plantejar i millorar són els hàbits d’escriptura. Potser perquè els he heretat dels anys i anys d’escriptura per hobbie.

Els meus hàbits d’escriptura

Tot i que quan ensenyo fotos de la meva taula amago les llibretes, podria dir que tinc  moltes llibretes. I que n’hi ha moltes que em criden l’atenció però que intento no comprar. Vull ser digital però la papereria pot amb mi.

Però em va bé tenir llibretes. Perquè em permet portar-ne una sempre a sobre i escriure idees i anotacions vàries. Tot i que intento mantenir una llibreta per cada cosa (per exemple, l’agenda va amb mi a tot arreu però no la faig servir per les notes).

Això fa que escrigui sovint. Idees. Petits posts que després desenvolupo. Però escric molt.

També em permet desconnectar de l’ordinador o del mòbil a les tardes. Quan els nens estan a casa. Intento que em vegin escriure a mà.

Totes les notes i idees que vaig tenint per la tarda o quan passejo es plasmen en escrits més llargs al matí. Tinc un matí a la setmana, dos o tres dies depenent de la feina, en la que em dedico a escriure. Sola. Davant de l’ordinador. Sense distraccions.

Per evitar distreure’m tinc un pc sense connexió a internet. Seria tant fàcil com connectar-lo amb un cable unit al general i al mòdem (és el pc antic) però la mandra ha fet que em sortís com un avantatge.

Em poso música, habitualment aquesta llista de spotify o aquesta altra quan vull fer descobriments nous. I davant del pc, només amb un word, començo a escriure. No reviso. Només escric.

Un altre dia a la setmana és quan el dedico a rellegir tot el que he escrit, corregir i buscar les imatges que acompanyaran el post (tant del blog com de les xarxes socials). Edito i programo.

I sobretot, tot i que avui puc escriure sobre storytelling i demà sobre dones empresàries, tinc molt clar com no perdre’m en discussions filosòfiques gràcies al calendari editorial que tinc, des de principi d’any, sobre la taula. Tot i que cada trimestre li faci una revisió.

La mateixa organització que m’he creat per a mi i per a la meva marca la trasllado a les marques amb les que treballo. Cada una amb el seu calendari editorial. Amb les seves llibretes. Les seves idees. Els seus matins.

Related Posts

Leave a reply

Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.