Comunicació en salut

No sabeu com crear contingut de qualitat que serveixi per mantenir una bona comunicació amb els vostres pacients i no disposeu de temps per mantenir aquesta comunicació? Actualment Internet ofereix la possibilitat d’estar informat al moment però també es pot arribar a un excés d’informació. Però, aquesta informació és la que busqueu? És la que necessiteu? Us aporta alguna cosa? Quanta estona necessiteu per llegir tots els articles que trobem per saber si us són realment útils per la vostra feina?

Tot això comporta temps.

I als vostres pacients els manteniu informats? Teniu un portal o una newsletter on podeu difondre el coneixement de la vostra organització? La difusió de contingut existent o contingut original dóna la possibilitat al pacient a estar informat, de tenir coneixement d’allò que l’envolta. I a vosaltres us aporta visibilitat i mostra que sou coneixedors dels temes que es tracten, dotant-vos d’una bona reputació.

Què us ofereixo?

Continguts que són coneixement

Amb estratègies en Social Media i plans de comunicació, planificació, disseny i publicació de continguts a través de blogs o newsletters així com la gestió de la comunicació online

plasocialmedia

Estratègies en Social Media

contingutxarxessoc

Continguts per a webs i xarxes socials

content curation

Servei de cerca de continguts

Implementació i desenvolupament d'estratègies en xarxes socials a través d’un Pla Social Media. Definirem l’estratègia a seguir i sabrem com acostar-nos al teu client ideal per poder invertir els esforços de comunicació i aconseguir d’aquesta manera els objectius plantejats. Estructurarem un calendari editorial, amb el tipus de contingut, freqüència i fonts d’informació rellevants per compartir.Amb una estratègia definida i un calendari editorial, tindràs cada mes contingut propi i de tercers per poder oferir als teus pacients. Redactaré les notícies i els posts per blogs, newsletters i/o xarxes socials per donar-te visibilitat, reputació i ser font d’informació pels teus pacients, alhora que els mantindràs informats de les novetats en salut.Vols rebre continguts i informació rellevant i de tendència del teu sector per poder compartir a les xarxes socials? Aquest servei t’ofereix la possibilitat de rebre periòdicament continguts de salut que s’ajustin a les característiques de la teva consulta o marca, ja filtrats i preparats per a ser publicats.

Qui sóc?

Sóc la Roser Manté, especialista amb 10 anys d'experiència en comunicació i cerca d'informació per a centres sanitaris. Treballo en estratègies de comunicació i en creació de contingut per a webs i xarxes socials, que us ajudaran a mantenir la comunicació amb els vostres pacients guanyant temps per a la millora de l'atenció sanitària.

Contacta amb mi