fbpx

Els TOP5 d’aquest estiu

TOP5 de l'estiu

Al Juliol et comentava que els TOP5 era una de les propostes que volia tornar a instaurar a Stories i que potser tornava en format blog. Aquest TOP5 és una edició especial estiu per tancar ”5 coses de…” de l’agost.

Han estat 5 lectures digitals, vídeos o articles que m’han semblat interessants.

“Mañanas milagrosas”: ¿Funcionan para emprendedores? Em va cridar l’atenció el títol. Després de trobar molts posts sobre les bondats de llevarse aviat i roganitzar el matí (aviat vol dir a les 5 del matí? Això no està fet per mi!), amb aquest títol donava la sensació que darrera hi havia una esceptica com jo. Explica la seva experiència i crec que val la pena quedar-se amb la idea que adaptant-ho a la teva manera pot funcionar, però que no hi ha sistemes únics per tothom.

How to Send Pricing to Your Clients using your Website i el seu exemple em van tenir uns dies dubtant. Estava fent canvis a la web i aquest article explicava com poder fer un sol model de pressupost i enviar-lo a través d’un link. Evites així escriure emails llargs i explicant punt per punt cada tema que pressupostes. Segur que molts teniu uma plantilla en pdf preparada, on canvieu el nom del client o hi afegiu algun punt. Per això, en pressupostos tancats, la idea de la demo em va agradar. Encara li dono voltes…

A través de Alfredo Vela vaig trobar aquesta infografia i em va agradar la presentació. Utilitzant la idea de carta de bar presenten els avantatges de tenir un community manager a restaurants i bars

6 Insanely Effective Ways to find Profitable Keywords in Your Niche: Encara us abralleu a la hora de trobar paraules clau? Aquest post posa exemples per trobar-ne. Alguns dels exemples apart de per trobar paraules clau, serveixen també per saber quins dubtes principals tenen les persones que et poden necessitar, com és el cas de formar part de grups de Facebook.

The Mayonnaise Jar or A Valuable Lesson For A Happier Life: I per acabar un vídeo. Perquè no oblidem mai el que és important de debó.

Related Posts

Leave a reply

Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.