fbpx

Algunes eines d’utilitat per programar a xarxes socials

einesperprogramar La setmana passada explicava les avantatges de programar a les diferents xarxes socials. Però quins són els programes que faig servir habitualment per programar els meus posts?

Hi ha xarxes socials com Facebook que permeten programar a través de la mateixa xarxa social, però també es pot fer a través d’eines específiques.

Les eines que més utilitzo

Hootsuite: Permet programar i monitoritzar la nostra presència a Twitter, LinkedIn, Instagram i Facebook. Tot i això jo només gestiono Twitter a través d’ella, ja que Facebook ho faig des de la mateixa xarxa social (permetent-me dissenyar millor el post) i Instagram opto per una altra eina. També permet gestionar diferents comptes de Twitter des de la mateixa plataforma.

Tweetdeck: És la eina per excel·lència per programat Twitter, però només permet la gestió d’un compte. Visualment és més agradable que Hootsuite. Et permet programar i tenir una visió de tot el teu compte de Twitter (llistes, timeline, hashtags que segueixes, mencions…)

Later: Abans coneguda com a Latergram. És la eina per programar a Instagram. La única desavantatge és que Instagram no permet que es publiqui a través de terceres plataformes, però sí que permet preparar els posts amb antelació, i Instagram et farà un recordatori perquè acceptis la seva publicació.

Com amb tot, d’eines n’hi ha moltes i al final acabes triant les que m’és s’adapten a les teves necessitats o la teva comoditat. I les que jo recomano no han de ser les úniques o les millors. Sinó les que a mi em resolen millor les meves necessitats.

Quines fas servir tu habitualment?

Related Posts

Leave a reply

Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.