fbpx

Canvis que han arribat i canvis que venen

canvis-venen-arribat

Tal com vaig comentar a l’anterior posts, aquests dies de juliol estic aprofitant per reestructurar i preparar la comunicació del que vindrà en els propers mesos.

Hi ha hagut alguns canvis ja visibles, altres que queden més amagats i alguns que veureu en breu.

No m’agrada parlar de nova temporada fins a principis d’any, però és cert que a l’estiu aprofito per fer algun retoc i canviar alguns temes.

A la web el canvi més significatiu ha estat el canvi en el menú. Dues paraules. Treballem junts per mi significa acompanyament, guia, perquè puguis fer de la comunicació el teu punt diferencial a la teva manera i al teu ritme. Perquè si decideixes portar tu mateixa la comunicació de la teva empresa puguis fer-ho amb confiança, planificació i amb una estratègia segura.

Si ara al juliol també t’estàs plantejant fer canvis a la teva comunicació però no saps per on tirar, si vols fer aquest camí acompanyada, Treballem junts és el que necessites. Trobaràs formació específica i ajustada perquè puguis liderar i gestionar la teva comunicació. Podràs crear un pla de comunicació, el teu full de ruta, i saber qua, com i què publicar a les teves xarxes socials per aconseguir el màxim benefici. Tindràs la teva pròpia veu.

A Treballem junts trobaràs programes tutoritzats, cursos i tallers. Per adaptar-se a tu. Per acompanya-te en aquest camí que és comunicar al teu ritme.

Altres canvis han estat més cara a la visualització a través del mòbil. Sí. Era una feina pendent. Des del mòbil no totes les pàgines es veien correctament. Això ha significat també canviar una mica el disseny.

Com a última novetat, abans de marxar  de vacances, encara tens la possibilitat de fer un nou Workshop Planifica la teva comunicació. A Barcelona. El dissabte 28 de juliol.

I per al setembre hi haurà més tallers, més stories, més contingut especial per als subscriptors.

Related Posts

Leave a reply

Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.