fbpx

Canvis a Hootsuite i com ens afecten

hootsuite

Fa uns dies van demanar a un fòrum quines eines poden substituir Hootsuite ara que canviava la manera de treballar i a la seva compta gratuïta només es podia publicar 30 continguts al mes.

El dia 10 d’octubre va entrar aquesta nova normativa però el cas és que no és del tot certa. Hootsuite no permet programar 30 diferents posts. Això vol dir publicar a un mes vista i sols a una xarxa si hi publiques cada dia (i en el cas de Twitter resulta que pots programar menys en un mes). Però aquí hi ha el truc. No està dient que sols podràs preparar els posts de mes en mes, sinó que Hootsuite diu que no pots programar més de 30 posts i que has d’esperar a que alguns d’aquests es publiquin per poder seguir preparant noves entrades.

Aquesta setmana he continuat treballant com és habitual amb Hootsuite i aquesta és la meva experiència:

Només utilitzo Hootsuite per programar a Twitter i a LinkedIn. Facebook ho faig a través de la mateixa xarxa social i Instagram a través de Later. Vist això, a LinkedIn hi publico cada 2-3 dies, a Twitter uns 10-15 posts setmanals.

Preparo els posts que vull publicar en un excel, on em faig el calendari mensual, o en el cas de Twitter setmanal o quinzenal. Així puc escriure en calma i buscant el millor text.

Després obro Hootsuite i començo a plasmar el que tinc a l’excel en la plataforma, amb les hores marcades.

El primer que m’ha sortit quan he publicat ha estat el text remarcat en blau a la imatge. M’avisava que ja portava dos publicacions fetes de 30 possibles amb el compte gratuït.

hootsuite

He anat preparant totes les publicacions que tenia planejades, per a tres comptes diferents, dos de Twitter i un de LinkedIn.

Quan m’he acostat a les 30 publicacions el requadre blau ha passat a ser groc i ha continuat així fins a la 29a. Aquí li he trobat la “pega” a Hootsuite. No avisa que ja no pots publicar més. Simplement he fet el post i al clicar “Schedule” no m’ha deixat. No em deia res, simplement no em deixava.

hootsuite1

 

Així que ho he deixat pel dia després, deixar que es publiquessin algunes notícies. I sí, l’endemà he pogut continuar treballant fina arribar altra vegada a les 30 publicacions programades.

Què significa això? Que a partir d’ara podem programar a Hootsuite de forma gratuïta si entrem a la plataforma setmanalment o quinzenalment (depenent del número de posts que programem). Però durant tot el mes podrem publicar, no ens obliga als 30 posts mensuals (com si passa amb Later per exemple).

 

Bé, espero que amb aquest truc pugueu treballar amb Hootsuite versió gratuïta sense problemes

Related Posts

Leave a reply

Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.