fbpx

Bots a Instagram. Què en penso jo sobre la compra de seguidors

bots a instagram

Potser últimament heu sentit a parlar de la compra de seguidors, dels bots o com aconseguir molts seguidors sense esforç a Instagram. I és tan fàcil com buscar-ho a Google perquè apareguin forces webs que expliquen com comprar seguidors.

Què en penso jo de la compra de seguidors

Si tens pressa per créixer a aquesta xarxa social pots optar per fer cas d’algunes d’aquestes pàgines o descarregar-te alguna app. El que faràs amb aquests sistema és fer likes als hashtags més populars per aconseguir que ells et segueixin a tu, els seguiràs provisionalment (quan ells facin el mateix amb tu, tu els deixaràs de seguir automàticament), etc.

És una bona manera d’aconseguir tenir un Instagram amb molts seguidors i poder-te justificar, demostrar que tens èxit… però a les teves fotografies tindràs un percentatge de likes i comentaris molt baix en comparació dels seguidors que tens. No és lògic no? Com és que tens tants mils de seguidors i només uns quatre o cinc et fan likes?

Però al final què t’aportarà això? Els seguidors que tens no sabràs qui són, on viuen i què els hi pots aportar. En definitiva, et seguiran però et compraran? No. I aquí només tindràs quantitat, no qualitat.

Els seguidors t’arriben de gent d’altra punta del món, que amb prou feines entenen el que escrius. Estàs escrivint per ells? Estàs pensant fotografies per compartir amb aquests desconeguts que amb prou feines ho valoraran?

Potser la teva estratègia serà d’un creixement més lent però a la llarga més efectiu si optes per tenir un creixement orgànic i fer del teu timeline d’Instagram visualment interessant. Per aquesta raó aquests dies t’estic compartint algunes idees per fer del teu Instagram interessant pel teu públic objectiu. Dedica un dia a pensar quins continguts pots compartir. Dedica una estona a mirar fotografies, moltes fotografies per inspirar-te. I sobretot, pensa a qui vols arribar i perquè vols arribar a ells.

Si necessites alguns trucs o consells per aconseguir que el teu compte d’Instagram sigui estratègicament efectiu tens la Guia d’Instagram.

Related Posts

Leave a reply

Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.