fbpx

Quins són els beneficis de programar a les xarxes socials

programar Un dels dubtes que més sorgeixen quan parlo amb possibles clients de les necessitats de ser constant a les xarxes socials és: i d’on trec el temps per publicar cada dia? I què explico?

Temps.

Temps.

Tot es redueix al temps que necessitem per connectar-nos. Perquè entre que entrem a la xarxa social en qüestió, pensem què hi volem publicar, busquem la foto o el link i ho escrivim perdem de mitjana 10 minuts cada dia. Sense parlar de l’estona que ens hem desconcentrat de la feina que estàvem fent anteriorment. I tornar a focalitzar-nos no és fàcil.

Com es pot aconseguir temps per dedicar-lo a les xarxes socials?

El millor és buscar un dia a la setmana per preparar les xarxes socials. Programar. Totes les xarxes, amb més o menys entrebancs, permeten programar els seus posts.

Programar permet que centris la teva atenció un sol dia en una tasca concreta. Et focalitzes i centres la teva atenció sense preocupar-te que has deixat una altra feina a mitges.

Programar significa que has plantejat els teus posts amb antelació. Has creat un calendari i has buscat les imatges, els links, els hashtags. Això a més ajuda a saber què publicaràs en cada moment, seguir una lògica o història i no patir per què pots explicar.

Programar també t’ajuda en moments que no podràs estar pendent de les xarxes socials que la teva comunicació no quedi abandonada.

I també podràs dedicar els 10 minuts al dia que necessites per estar a les xarxes socials a parlar i interactuar amb els teus seguidors. Perquè les xarxes socials són per això, per connectar amb persones.

I tu, programes amb antelació?

Related Posts

Leave a reply

Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.