fbpx

5 coses sobre mi que potser no saps

5cosessobremi

Amb un títol semblant (si no el mateix) vaig fer un Destacats a Instagram fa un temps. Em servia per aprofitar l’espai dels Destacats per explicar qui sóc i què faig.

Amb un espai més extens que un destacat, aprofitant l’agost que volem lectures més lleugeres, avui t’explicaré curiositats, xafarderies o coses sobre mi. Serà el primer post de cinc que hi harà durant aquest agost sobre “5 coses sobre…”

És el 5 un número màgic? No ho sé.

  1. Sóc molt amant de la papereria, segueixo tants comptes a Instagram i a Pinterest de botigues de papereria, dissenyadors, gent que s’hi dedica per hobbie, etc, que quan em toca comprar-me llibreta nova em puc tornar una mica boja triant. Un model que m’enamora i fa poc que he descobert que té nom és el “discbound”. Vivia en el desconeixement total pensant que solament existia una marca que s’hi dedicava, Atoma, que és de Bèlgica. Cosa que provocava una compra massiva quan hi anava. Ara tinc masses opcions…
  2. De sempre he escrit a mà. Fins i tot el meu primer blog va començar en una llibreta. L’escrivia sota un alter ego, quan els blogs eren diaris personals. Em sentia malament a vegades quan feia amistats online i havia de parlar com si fos l’alter ego. Però en tinc uns records molt macos. Començava aquest món i no hi havia la perfecció que ara es busca.
  3. Volia ser periodista o treballar en comunicació audiovisual. Sabia que no entraria per nota i vaig pensar que un bon periodista és qui té altres coneixements. Història m’atreia molt i em donava la base per poder explicar millor què passava. Tot el món de la fotografia i el vídeo m’atreu encara (però per posar-me darrera ¡, no pas davant)
  4. D’Història a Documentació hi ha un pas. Treballar a arxius. Aquí va aparèixer el meu segon blog, ja més real. Era el dia a dia de la meva feina com a Documentalista. Mentre intentava trobar el meu lloc de documentalista vaig descobrir l’eterna batalla entre documentalistes, periodistes i marqueterians: la content curation. I això és una altra història
  5. He estat quasi 10 anys treballant a la mateixa oficina. La mateixa que fa quasi un any vaig dir adéu. Tecnologia aplicada a la salut i salut 2.0 o salut digital eren paraules recorrents. Era el nostre dia a dia. Vaig aprendre molt de com funcionava el sistema sanitari (tot i que encara em perdo amb coses) i com funcionaven les persones. No parlava ni escrivia de salut però sí que vaig entendre en quin món es movien i quines eren les seves necessitats en comunicació.

En aquestes 5 coses que potser no saps de mi m’he centrat en el passat. Les properes setmanes et parlaré del present: llibres i eines amb les que treballo dia a dia.

Related Posts

Leave a reply

Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.