fbpx

10 idees per publicar a Facebook

idees per facebook

La recomanació és publicar 4-6 posts setmanals al Facebook però a vegades ens quedem sense idees o només publiquem un tipus de contingut, imatges de productes nostres… És cert que a vegades trobar la inspiració per poder publicar no és fàcil, per aquesta raó et porto algunes idees per crear contingut variat pel teu Facebook.

10 idees per publicar a Facebook:

  • Pregunta. A la gent li agraden les preguntes, siguin reptes o siguin dubtes. Des de preguntar què farien per aconseguir una samarreta a preguntar quin consell donarien a una mare que comença a donar fruita al seu fill.
  • Enquestes. Estàs pensant en crear un servei nou, però dubtes entre dos o tres opcions. Demana als teus lectors amb una enquesta què és el que preferirien, sabent el que volen podràs oferir un servei millor, més adaptat a les seves necessitats. Aprofita els resultats per crear un altre post explicant-ho.
  • Comparteix frases i imatges que inspirin. Un dia a la setmana comparteix una frase motivacional, una cita. Als lectors els hi agrada i ho mostren amb likes.
  • Juga amb omplir finals de frase. Deixa que sigui els lectors que donin idees o juguin amb omplir frases, per exemple: Si anés d’excursió amb la motxilla (posa el nom de la marca aquí) hi portaria…. Amb les idees que et donen pots escriure un post amb totes les avantatges de fer ús de la motxilla.
  • Publica els teus posts. Cada cop que tinguis una notícia o un post nou al blog publica-ho al Facebook. Però sobretot, no ho publiquis tal qual, escriu una entradeta per posar en context als lectors. Queda molt lleig tenir el link amb la imatge sense res més…
  • Descomptes. Ofereix als teus fans descomptes pel fet de ser fans de la pàgina. És una forma d’agrair que estiguin allà, donant-te suport i seguint-te. Ofereix aquests descomptes amb una imatge atractiva, per atraure’ls.
  • Involucra els fans. Crea campanyes de col·laboració amb fans amb el propòsit d’aconseguir un objectiu comú. A vegades aconseguir un repte sol és més difícil que fer-ho acompanyat. Un exemple de campanya pot ser: 30 dies per ser més saludable, on cada dia pots proposar consells per organitzar el menú de la setmana, receptes, llistes de la compra, exercicis lleugers…
  • Consell d’expert. Publica un post, amb link a una pàgina externa, sobre un consell o post que hagi fet un expert en el teu sector.
  • Mostra les imperfeccions. No som perfectes, els nostres negocis tampoc. No tinguis por d’ensenyar allò que et fa vulnerable, els teus errors o temors… Et mostra com una persona real darrera la marca i demostres també que no sempre tot és perfecte com ens ho volen ensenyar. T’acostarà més a la gent.
  • Presenta l’oficina. Fes posts sobre les persones que treballen amb tu, fotos de les oficines, alguns clients…

I tu, quines coses comparteixes a Facebook?

Related Posts

Leave a reply

Heu d'iniciar la sessió per escriure un comentari.